0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. K.

Ynt: Maşallah vs Tayo-MAR tahta kayık yarışı
« Yanıtla #495 : Eylül 10, 2014, 09:38:07 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Umut kap Maşallahı gel.. Bu arada  sen kullanbiliyonmu ki onu..
şimdiye kadar kim kullandı sanıyorsun? Sinan, Kerim, Mehmet, ben....
*

E. B.

« Yanıtla #496 : Eylül 10, 2014, 15:31:04 »
eeeee ? geliyonuzmu gelmiyonuzmu? Yoksa senin ana okulu arkadaşların ile toplantın filanmı var?    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

U. K.

« Yanıtla #497 : Eylül 10, 2014, 15:41:56 »
eeeee ? geliyonuzmu gelmiyonuzmu? Yoksa senin ana okulu arkadaşların ile toplantın filanmı var?    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. B.

« Yanıtla #498 : Eylül 10, 2014, 16:54:47 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap sağa didim ne olcek..
*

A. K.

« Yanıtla #499 : Eylül 10, 2014, 17:07:23 »
bundan sonraki cevap "daş yokmu daş?" olacak herhal.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. B.

« Yanıtla #500 : Eylül 10, 2014, 20:15:27 »

son 3 gün Zorlu kişisi..Bak ne yap et gel.. Yoksa hayatta dilimden kurtulamazsın .. Kestaneye dönersin .. bak demedi deme.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ç. G.

« Yanıtla #501 : Eylül 10, 2014, 20:39:13 »
Seyahatte gittiğin yer değil, seyahatin kendisidir güzel olan derler ya bazıları; bu yarış da aynen buna benzeyecek korkarım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

İ. N.

« Yanıtla #502 : Eylül 10, 2014, 21:11:33 »
Ben sizin yarışma ihtimalinizi sevdim.
*

B. B.

« Yanıtla #503 : Eylül 10, 2014, 21:37:52 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Olmaz bu yarış annem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #504 : Eylül 10, 2014, 22:23:25 »
Beni ilgilendirmez.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Ben gider bakarım Maşallah ordamı diye.. Yoksa hükmen galibim.. Bir güzel kutlarım.. videosunu da çeker yayınlarım..

Bak zorlu kişisi .. Ya gelirsin.. ya da...

Durup dururken sen nasıl yelkencisin oralara gittin ne var sanki dedemde gider diye Vurala çemkiririm.

Cüneyt abi zatan artık beni sevmiyo.  O fatihi seviyo. Başka yerlerde de yazmıycakmış . eli kolu bağlı adamcazın  Gider onu gıcık ederim..

Nezih abi zaten doğrudürüst internete giremediğinden abi senin konuyu zorlu kaldırtmış derim.

Temcit pilavı gibi aynı konuyu beş kere yazar Umutu deli ederim..

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bilmem anlatabiliyormuyum..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Uğraşır durursun sonra.. Gel sen iyisimi yarışalım.. Ben senin içim xanax mıydı neydi kullandığın ondan da vericem söz..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

İ. Y.

« Yanıtla #505 : Eylül 10, 2014, 22:59:48 »
Cumartesi Maşallah koyda olupta TayoMar koyda olamazsa ne olucak...

*

E.

« Yanıtla #506 : Eylül 10, 2014, 23:05:39 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Olmaz bu yarış annem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben teee forum kurulduğunda Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap dediydim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. G.

« Yanıtla #507 : Eylül 10, 2014, 23:06:25 »
Koy gitsin Irfanim...
*

C. G.

« Yanıtla #508 : Eylül 10, 2014, 23:10:12 »
Su olabilir mi, Tayo Mar yola ciksin mesela Marmara adasina, zaman tutsun  Masallah ta musait oldugu bir zamanda yola ciksin o da zaman tutsun olmaz mi (burada mi ayrimi bitisik mi  yazilir bilemedim (diger mi leride bilemedim) )
*

B. B.

« Yanıtla #509 : Eylül 10, 2014, 23:19:06 »
ayrı... soru eki olanlar ayrı Cengooooooooo