0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

N. Ö.

Ynt: Maşallah vs Tayo-MAR tahta kayık yarışı
« Yanıtla #480 : Eylül 05, 2014, 20:50:51 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bir konuda, Eylül benim için anlamlı demiştim.. 14 Eylül 2014 mü buldun bula bula : )

Ben bu yarışa gelirsem eğer bavulumu toplayıp Nezih bey'in yanına falan gitmem lazım. Artık daha ne kadar açık yazabilirim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

kendini sınamak için daha iyi bir fırsat bulamazsın işte Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
göreceksin ki, öyle basıp gitmek diye bir şey olamıyor. Marina paranı da yeni ödemişsin, ev de bebeler bekler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
10 yıl önce olaydı, belki Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

hem bu hafta sıfır rüzgar gösteriyor, değil anakaraya adalara bile gelemezdin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

ertelemek şarttı arkadaşlar, haftaya hava olmazsa yine erteleriz, yeter ki bizim havamız güzel olsun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #481 : Eylül 05, 2014, 21:07:49 »
Yahu kardeşim haklısınız da babamızın hayrına mı erteledik?  Adam mahsur kaldı diyorum kimse inanmıyor. Yarışacaz diye gitmeyemiydik?

Üstelik zaten geçeceğim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Şaka bir yana özel bu durum olmasaydı sizlerinde hevesini kursağınızda bırakmazdım. İnanın..

*

E.

« Yanıtla #482 : Eylül 05, 2014, 21:44:37 »
Israrla susuyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. Z.

« Yanıtla #483 : Eylül 07, 2014, 00:04:33 »
Ben yarışamadık diye Yunanistan'a kaçtım.

Rıza kısmen haklısın, kayıklar suda ama bağlı ve 20 değil 30 küsür sayfa olmış Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. B.

« Yanıtla #484 : Eylül 07, 2014, 00:12:42 »
Böke sırf yarışsın diye Kaş'ta indirdik... yine mi olmadı... Hakan bence sen kaçtın be annem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ( Böke'ye gaz verilmek için yazılmıştır)
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2014, 00:13:17 Gönderen: Bülent Büyükdağ »

*

E. B.

« Yanıtla #485 : Eylül 07, 2014, 03:14:45 »
Zorlu kişisi..Gördüğünüz üzere Yunanistan a kaçmıştır.  :)Kendisi itiraf etmektedir.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bana ise MArmara denizi dar gelmiş,  Ege ve Akdeniz antrenman sahamız olmuştur.  Kinidos dönülmüş, yetmemiş Yedi burun dönülmüş Taaa Kaş a kadar gidilmiştir.  Bugün yarışsa idik kesin galiptim. Çünkü Tayo Mar her havada gider. .. Üstelik 1948 den beri..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #486 : Eylül 07, 2014, 03:44:25 »
Hakan Z. bu video sana gelsin..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. Z.

« Yanıtla #487 : Eylül 08, 2014, 01:59:42 »
Yunan da yetmedi Bulgar'a geldim. Antrenman yapıyorum burada. Yalnız videodaki gülüş bildiin Nuri Alço modeli olmuş. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sofya'dan selamlar.
*

E. B.

« Yanıtla #488 : Eylül 08, 2014, 02:25:49 »
Zorlu kişisi otelde küvettemi antrenman yapıyon.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Deniz yo len orda. Ne antrenmanı yapıyosun? merak ettim şincik bak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

R. E.

« Yanıtla #489 : Eylül 09, 2014, 18:05:15 »
Sizin yarışacağınız yok. Ben gidiyorum.   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yarından itibaren bir hafta kadar foruma bakma şansım pek olmayacak.

Haftaya yunan ellerde hem 4 günlük bir regataya katılıp yoğurt kabımız ile yarışacağız hem de güzel ahşap teknelerin yarışına şahit olacağız.

Siz burada yazışın durun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Ö.

« Yanıtla #490 : Eylül 09, 2014, 18:15:57 »
ben de bi daha da yarış listesi falan tutmam Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E.

« Yanıtla #491 : Eylül 09, 2014, 18:21:18 »
Sakalımız yok ki Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #492 : Eylül 09, 2014, 18:21:53 »
Ben bilmem.. Pazar günü saat 12 de Moda koyuna çıkarım.. Bakarım etrafta ne var ne yok.. Hükmen galibiyetimi ilan ederim.. Şampanyamı patlatır videomu çeker bi güzel de yayınlarım..

Yalancı pehilivan Zorlu kişisi , şu düştüğün duruma bak... Peeee.... Umut kap Maşallahı gel.. Bu arada  sen kullanbiliyonmu ki onu..
*

N. Ö.

« Yanıtla #493 : Eylül 09, 2014, 21:43:43 »
yav Ersinim son hava Bökecim, sen diğer konuya "bu Zorlu kişisinin yarışacağı yok, Cengo ile Marmara Adası'na gidiyoruz" diye yazmadın mı?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #494 : Eylül 09, 2014, 21:51:08 »
Yahu yarışırız taa siviye gitmişken basar gideriz belki. Belki önümüzdeki hafta gideriz. Ben hafta sonu giderim demedim ki.. Bu fırsatı kaçırırmıyım ya. Hükmen galip olucam.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap