0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ö. O.

Ynt: FOÇA-BADEMLİ PERFORMANSI
« Yanıtla #30 : Mart 29, 2010, 20:22:24 »
Bu arada seyir kaç saat sürdü?
« Son Düzenleme: Mart 29, 2010, 20:22:53 Gönderen: Özden Oğul »
*

S. I.

« Yanıtla #31 : Mart 29, 2010, 21:24:17 »
ayandon güzel görünüyor gerçekten.

*

K. Y.

« Yanıtla #32 : Mart 29, 2010, 21:34:46 »
ozden korsanim'

gidis 7 saat Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
donus yaklasik 4 saat Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

sinan korsanim,
Katiliyorum. Ayandon guzel ve denizci bir tekne....

ahmet korsanim;
mesaj kisaltmalarini bilahare arz edecegim size....

birazdan bir kac resimde paylasacagim...
bilginize.

*

K. Y.

« Yanıtla #33 : Mart 29, 2010, 21:43:53 »
bulent korsan ile seyir esnasinda yapilan roportaj...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. Z.

« Yanıtla #34 : Mart 29, 2010, 22:01:31 »
Videoyu izledim, kanımca tekne yan yatmamış kameraman tekneyi bayılmış göstermiş gibi yapmak için kamerayı yan tutup çekmiş ve stüdyo ortamında çekilmiş fotoşopla dalga efektleri verilmiş, rüzgar sesi de sahte birisi üflüyor rüzgar efekti vermek için Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ve  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 'nin yerini tutmuyor tabiki  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

(İstanbul'lu korsanları Pratik ve Öz pratik ekipleri en kısa zamanda birleşip kartel kurmalı yoksa İzmir'li korsanlar video serilerinde bizi geçecek, anladığım kadarıyla prodüksiyona sağlam para yatırmışlar. Acele etmezsek İzmir GeKo TV yi bile açarlar.)   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

(kıskançkorsan)

*

H. Z.

« Yanıtla #35 : Mart 29, 2010, 22:03:33 »
Sahi Kaan, bu videoyu vimeo veya yahoo videoya yükleyip Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap bölümünde paylaşsan ne güzel olur. Facebook'u olmayanlar için kolaylık olur. Hiç değilse konunun içinde kaynayıp gitmez. Keyifli bir seyir olmuş. Aslında seyirlerde daha bol video çekip yukarıdaki bölümde paylaşsak ne güzel olur.
« Son Düzenleme: Mart 29, 2010, 22:05:08 Gönderen: Hakan Zorlu »
*

K. Y.

« Yanıtla #36 : Mart 29, 2010, 22:07:13 »
hakan korsan
facebooka upload zaten bi hayli vaktimi aldi... ilk firsatta  dedigin yerede ekleyecegim.. saglicakla kal..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

bu vesile ile ikinci video:)

*

m. b.

« Yanıtla #37 : Mart 29, 2010, 22:29:19 »
ben ve benim gibi yüzlerce feysbuku olmayan korsan  izleyemiyor videoları. bilgilerinize. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mart 29, 2010, 22:30:59 Gönderen: Mustafa Aziz Çınar »
*

K. Y.

« Yanıtla #38 : Mart 29, 2010, 22:33:31 »
vimeo ya yukluyorum su an... bir kac arkadas sabirsizlandigi icin hizli cekim yaptim...Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ö. O.

« Yanıtla #39 : Mart 29, 2010, 22:37:07 »
Görüntüler teknemi aldığımın ikinci günü Bademli'den Foça'ya scorcherla geldiğimiz havayı anımsattı.Anladığım kadarıyla yaklaşık aynı sertlikte bir havada gelmişsiniz.
Güzel görüntüler. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. Y.

« Yanıtla #40 : Mart 29, 2010, 23:07:35 »
arkadaslar 2 defa vimeoya yuklemeyi denedim tam ortasinda problem veriyo ve islemi iptal ediyor... birde yahoo u deneyecegim en kisa zamanda
bilginize..
*

E. Ö.

« Yanıtla #41 : Mart 29, 2010, 23:23:18 »
HakanZ korsanım ÖZpratik bilgiler ltd. aş. şti üyesi, çalışını, artizi olarak istanbul/trilye seyrinde ( bknz. yaza merhaba etkinliği ) ceylin teknesi ile istanbula gelip ordan Dogi'ye transfer olup, T acaba yolda çekimmi yapsak. neyse özelde bi konuşalım sayın müdürüm, kerim müdürümde düşüncesini söylerse iyi olur Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. Y.

« Yanıtla #42 : Mart 29, 2010, 23:32:48 »
Kaan korsan videoyu upload edinceye kadar araya parça koyalım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ö.

« Yanıtla #43 : Mart 29, 2010, 23:35:42 »
ben ve benim gibi yüzlerce feysbuku olmayan korsan  izleyemiyor videoları. bilgilerinize. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

aaa biz Tüm Dünya'nın feyisbuku var, aziz balta korsanım senin yokmuuu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #44 : Mart 29, 2010, 23:38:50 »
Çakır ve Emre Korsanlarım,
Size zahmet olacak ama, Baltama bi feysbuk ayarlayın lütfen.
Garip kalmasın içim dayanmıyor valiy.
Masrafı neyse ben karşılarım mecburen.