0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. Y.

Ynt: FOÇA-BADEMLİ PERFORMANSI
« Yanıtla #75 : Nisan 01, 2010, 01:32:07 »
ben ce cok hos bir resim olmus... icimde bir hos oldu gorunce.....
bu arada bademli konaklamali ayvalik intikal programini senmi yayinlarin yoksa ben mi Sayin Ahmet Korsanim??

Komodor olarak senin emirlerine firtina dahi olsa uyacagimi biliyosun ona gore...Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. S.

« Yanıtla #76 : Nisan 01, 2010, 10:15:17 »
Sen planladık,
galiba bana yıkmaya çalışıyorsun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
daha korsaniçeden yediğim sopalar geçmedi   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. Y.

« Yanıtla #77 : Nisan 05, 2010, 00:42:29 »
beklenen video, yogun istek uzerine.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. I.

« Yanıtla #78 : Nisan 06, 2010, 10:14:28 »
bülent korsan'a otopilot şart olmuş, bu arada bademli foça ortalama hız ve varış süresi ne oldu?
*

K. Y.

« Yanıtla #79 : Nisan 06, 2010, 11:52:15 »
ortalama 4 saat, 6 knot
ama bulent korsan daha ıyı takıp ettı..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

B. G.

« Yanıtla #80 : Ekim 28, 2010, 20:36:27 »
Performans mevsimi geldi. Bu haftasonu için poseidon bademli rotasını sarartmış. Performans yapsak mı? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. Y.

« Yanıtla #81 : Ekim 28, 2010, 22:46:11 »
HAZIRIM....

*

A. S.

« Yanıtla #82 : Ekim 28, 2010, 23:17:03 »
Benim yürüyüş sezonum geldi,Akşam ki hamsileri  hazetmmem lazım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. I.

« Yanıtla #83 : Kasım 09, 2010, 21:20:05 »
valla arkadaşlar ben de hazırım..
*

B. G.

« Yanıtla #84 : Mart 07, 2011, 19:18:07 »
Foça'da oturduğum ev sallanıyor, poyraz fırtına olmuş evimin içinde dolaşıyor. Foça'lı korsanlardan ise çıt yok. Eskiden, çok eskiden, performans filan yapardık. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. K.

« Yanıtla #85 : Mart 07, 2011, 21:34:06 »
 bülent korsan olay sende kitleniyo galiba  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap benim ufaklık orsayı sever  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap kuzey benim işim der  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. Y.

« Yanıtla #86 : Mart 07, 2011, 22:59:37 »
"hero" larım benim!!!!! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap