0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

S. D.

Ynt: Eskişehir Gezimiz (03-05.02.2011)
« Yanıtla #75 : Mart 02, 2011, 13:40:25 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Müthiş bir yazı olmuş, biz de kayınbiraderimin[1] yanına gideceğiz Mart sonu gibi, bizim oğlan izin verirse inşallah dolaşacağız sizin dolaştığınız yerleri Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

[1] hiçte sevmem bu lafı, o da kardeşim sonuçta.

Umarım sizde doya doya gezersiniz. Fakat Mart ayı daha da soğuk olur tahminimce.
Şehir çok büyük değil, ufaklık yorulmadan gezebilirsiniz sanırım.
*

S. D.

« Yanıtla #76 : Mart 02, 2011, 13:41:09 »
Teşekkürler, zevkle okudum.

Bu arada ben Eskişehir'e defalarca gittim ve bu yazıdan sonra anladım ki bazı yerlerden hiç haberim yokmuş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bir daha ki sefere siz de keyfini çıkarırsınız inşallah Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. S.

« Yanıtla #77 : Mart 03, 2011, 10:59:18 »
Benim memleketi gezmişsiniz çok çok güzel anlatmışsınız,Eskişehirin kaplıcalrıda pek meşhurdur hani 

*

U. U.

« Yanıtla #78 : Mart 03, 2011, 11:23:41 »
Özlemişim Eskişehir'i, Hükümet konağından Köprübaşı'na giderken boza içtiğimiz bir yer vardı.

Aylıklar alınınca babam bekerici idi adı galiba kebapçıya götürürdü tüm aileyi.

Sıcaksular denen yerde kitap (tömmiks teksas) ticareti yapardık pazar sabahları  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

Hamamlar orada yer alırdı yanlış anımsamıyorsam  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

*

K. K.

« Yanıtla #79 : Mart 03, 2011, 21:07:14 »
Balaban biraz İskender kebabını andırıyor. Alta pide diziliyor, bu pideler kemik ve domates suyu ile ıslatılıyor. Sonra az yoğurt konuyor. Üzerine de et veya köfte. Nasıl yapıldığını sormadım sadece gördüklerimi anlatıyorum. Tabii tadı nefis bu şeyin. Üzerine de künefe, oooohhh mis. Haşhaşlı çöreğe yer kalmadı tabii. O yemeğin üzerine restoranın sıcak havası da eklenince dışarıdaki soğuğa nispet yapar gibi ağırlık çöktü tabii. Yukarı çıkıp bir güzel şekerleme yaptık. Şimdi şeker deyince aklıma tatlı kısmı geldi. Eskişehir’ e has iki tane de tatlı lezzet var. Biri met helva biri de cevizli nuga helvası. Ama ben bunların fotoğrafını çekemeden yedim hepsini. Velhasıl Eskişehir insanın hem gözünü hem de karnını doyuruyor.

Yiyenbilir.com  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

O. A.

« Yanıtla #80 : Mart 05, 2011, 20:28:47 »
Özlemişim Eskişehir'i, Hükümet konağından Köprübaşı'na giderken boza içtiğimiz bir yer vardı.

Aylıklar alınınca babam bekerici idi adı galiba kebapçıya götürürdü tüm aileyi.

Sıcaksular denen yerde kitap (tömmiks teksas) ticareti yapardık pazar sabahları  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

Hamamlar orada yer alırdı yanlış anımsamıyorsam  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

"karakedi bozacısı" o tadı hiç bir yerde bulamam korsanım... belkide kalabak suyu gibi damağımız alıştığından Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kebapçının yerini az biraz tarif edersen onun da adını çıkarırız birlikte Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hamamlar sıcaksular bölgesinde faaliyete devam ediyorlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

O. A.

« Yanıtla #81 : Mart 05, 2011, 20:32:49 »
Müthiş bir yazı olmuş, biz de kayınbiraderimin[1] yanına gideceğiz Mart sonu gibi, bizim oğlan izin verirse inşallah dolaşacağız sizin dolaştığınız yerleri Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

[1] hiçte sevmem bu lafı, o da kardeşim sonuçta.

Ömer korsanın şahsında tüm korsanlara diyorum ki;

Haber vermeden gelip de giderseniz, tuttuğunuz takım yenilsin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap