0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. B. A.

Ynt: Boat Show Kahvaltı Etkinliği (29 Eylül 2013 Pazar)
« Yanıtla #210 : Eylül 30, 2013, 10:08:14 »
Başta Seval korsan olmak üzere emeği geçen ve katılan tüm korsanlara teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

F. T.

« Yanıtla #211 : Eylül 30, 2013, 10:09:05 »
Çok güzel bi kahvaltı organizasyonuydu teşekkür ederiz Seval Korsaniçe.

*

M. İ.

« Yanıtla #212 : Eylül 30, 2013, 10:15:28 »
Kahvaltı etkinliği çok çok güzeldi, eski ve yeni dostları görmüş/tanışmış olduk..herkese çok teşekkürler.

Bu arada geçen sene Ekim ayında yaza veda yapılmıştı Sivriada'da..

Bu sene de isteriz.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

T. S.

« Yanıtla #213 : Eylül 30, 2013, 10:16:13 »
O kadar kişinin karşısında ilk katılan kişiler olarak tanışma konuşması yapacağım aklıma gelse bu güzel kahvaltıya hiç gelemezdim herhalde. Heyecan yapıp konuşamadım. Mutluluğumu ve grubun bana kattığı ve katacağı değerlerin minnetini yeteri kadar ifade edemedim korsanlara Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Seval hanıma organizasyondaki emekleri için teşekkürler bir de Nilüfer hanıma o güzel şarkıyı güzel sesinden dinleme keyfini bizlere yaşattığı için teşekkür ederim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. B. A.

« Yanıtla #214 : Eylül 30, 2013, 10:21:09 »
Ne? Biri 6 Ekim'de Yalova'da "Yaza Veda" etkinliği yapalım mı dedi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

teknesinibuhaftasonunadoğruyalovadakarayaçıkarmayıplanlayansinsikorsan
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2013, 10:21:25 Gönderen: Mahir B. Aşut »

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. O.

« Yanıtla #215 : Eylül 30, 2013, 10:55:11 »
Sevgili Seval Korsanım,
Bu çok güzel etkinlik için çok teşekkürler...
Eski dostları görmek, yeni dostlar edinmek çok güzeldi...

Elinize sağlık..
*

B. G.

« Yanıtla #216 : Eylül 30, 2013, 13:36:34 »
Istanbul'daki etkinlklere hic katilmadigimizdan  Istanbullu korsanlar masal kahramnlari gibi. Ilk etkinlikte bulusmak uzere. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. D.

« Yanıtla #217 : Eylül 30, 2013, 14:27:06 »
Merhaba,
Katılan tüm herkese çok teşekkür ederim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Uzun zamandır görmediğim, özlediğim kişileri gördüm, mutlu oldum.
HakanT' ye misafir perverliği için çok çok teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. D.

« Yanıtla #218 : Eylül 30, 2013, 14:27:36 »
Bir iki fotoğraf da bende var.
Kuzen çekmişti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

G. A.

« Yanıtla #219 : Eylül 30, 2013, 14:38:48 »
çok güzel ...
*

S. Ç.

« Yanıtla #220 : Eylül 30, 2013, 14:46:00 »
Önce çocuklarıyla hatta bebekleriyle katılan korsanlar başta olmak üzere bu kadar güzel bir günde, bu kadar güzel insanın biraraya gelmesine emek veren herkese teşekkür ediyoruz.
Çok mutlu olduk.
*

S. Ç.

« Yanıtla #221 : Eylül 30, 2013, 15:01:07 »
Hüseyin Durmaz korsanım yine meşgul heralde.Yoksa,fotoraftakileri sayar,bay ve bayan oranlarını bildirir,gelcem deyip gelmeyenleri çıkartır,şu kadar kişi eksik derdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Z. T.

« Yanıtla #222 : Eylül 30, 2013, 15:33:23 »
29.09.2013 Pazar GeKo Kahvaltı Etkinliği

Son anda koşulları zorlayıp etkinliğe katılabildik. Petunia ekibinin katıldığı ilk kahvaltı etkinliği idi bu.

Katılımcıların isimleri bir kağıda yazılıp kendilerine veriliyor, gömlek ceplerinin üzerine yapıştırmaları isteniyor.

Biz Zafer Dedeoğlu ile ortak kullanacaktık “tasarruf” olsun diye  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kahvaltı etkinliğine ilk kez katılan korsanlara kırmızı, birkaç kez katılmış olanlara mavi kodlama yapılıyormuş. Bir “Fişleme” var yani. Aman dikkat  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Belginle benim isimlerimiz yanlışlıkla “Mavi” kodlama ile yazılmış. Sağolsunlar, demek ki hep gönüllerindeyiz korsanların, bizi “deneyimliler” arasına koymuşlar  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sonra birkaç kişi çıktık konuşma yaptık. Ama bizlerden umut yok: Siyasetçi falan olamayız  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bir ara “şanson” duyar gibi oldum. Kulağımızın pası gitmeden bitti. Nilüfer korsanmış. Tekrarını sonraki etkinliklerde bekliyoruz  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Buradan duyurmuş olayım: Bir müzik aleti çalan, sesi güzel olan vb. bir korsanın yolu Petunia ya düşerse elimden kurtulamaz. Fıkraları ben anlatırım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Petunia Ekibi: Zafer ve Belgin

Zafer, Emre ve Belgin

Müge Ekibi: Müge, Selma ve Mustafa

Kahvaltı tabağı zengin ve gösterişli, çaylar(Ocaktan kendimin aldıkları ) da iyiydi. Ortam güzel ve yer çok yeterliydi. İyi seçim yapılmış. Kutluyorum Seval korsanı ve emeği geçenleri  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Beslenme Saati

İlke korsan nutuk atarken. Hayır çay içiyormuş.

Nutuk atan  Güven korsan mış  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Serdar korsan “teftiş” te  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kahvaltı sonrası topluca anı fotoğrafı çekmeyi unutmadık.

Anı Fotoğrafımız

Bu fotoğrafı koymasaydım olmazdı

Seval i takdimimdir  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu da “Yorgun Korsanımsı”  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kahvaltı Etkinliği 360 Dereceleri:

Seneye tekrarını bekliyor ve şimdiden adımızı yazdırıyoruz.

Hepinize selam.

*

G. A.

« Yanıtla #223 : Eylül 30, 2013, 15:43:22 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
ne demiştim ama...
*

G. A.

« Yanıtla #224 : Eylül 30, 2013, 15:45:01 »
360'