0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. A.

Ynt: Boat Show Kahvaltı Etkinliği (29 Eylül 2013 Pazar)
« Yanıtla #195 : Eylül 29, 2013, 17:44:49 »
Resim Yokmu arkadaşlar yav  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Geçmiş olsun dilekleri için tekrar teşekkür ederim.
*

T. S.

« Yanıtla #196 : Eylül 29, 2013, 17:46:00 »
Ben de resimi bekliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. D.

« Yanıtla #197 : Eylül 29, 2013, 19:41:00 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çok keyifli geçen kahvaltıdan ayrıldık. Arkadaşlarımızı görüp sohbet ettik.bu güzel toplantıyı düzenleyen Seval korsana teşekkürler. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İzmir yolundayız. Yelkenleri açtık geniş apaz gidiyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Selametle Mustafa korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ayaklarınıza sağlık.

*

N. B.

« Yanıtla #198 : Eylül 29, 2013, 19:49:47 »
Bugunki guzel kahvalti organizasyonu icin basta Seval olmak uzere (birde sarki duydum sanki birara ama kim soyluyordu cikaramaeim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
emegi gecenlere tesekkur ediyorum. Yeni bircok korsanla tanistim, uzun suredir gormedigim dostlari gorme imkani buldum.

Fuardan sonra nihayet Yengec'le tanistim. Bu dagunun bonusuydu. Tesekkurler Hakan.

Selametle

*

İ. O.

« Yanıtla #199 : Eylül 29, 2013, 20:20:49 »
o kadar da artizlik poz vermiştik Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. E.

« Yanıtla #200 : Eylül 29, 2013, 21:16:19 »
Bu yıl 2.ne ktıldığım kahvaltı organizasyonu önceki organizasyon gibi gene çok keyifliidi.Dostlar ile buluşmak,yeni dostları tanımak zenginliğimizi arttırmak pek hoş oldu.
Emeğigeçen başta Seval korsaniçe olmaküzere,sesi ve sunumu ile katkıda bulunan Nilüfer Korsaniçe ve diğer bilmediğim isimsizkahramanlara teşekkür ederim.
Sağlıkla,Sevgi ile nice organizasyonlarda beraberlik halkasını daha da büyütmek temennisi ile.
Ahh ahh o Amel'i gezmeyecektim.Bu gece uyku yok bana vallahi.
*

M. Ö.

« Yanıtla #201 : Eylül 29, 2013, 21:29:15 »
Çok keyifli geçen kahvaltıdan ayrıldık. Arkadaşlarımızı görüp sohbet ettik.bu güzel toplantıyı düzenleyen Seval korsana teşekkürler. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İzmir yolundayız. Yelkenleri açtık geniş apaz gidiyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yazarın notu : Nilüfer korsana ve emeği geçen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Ç.

« Yanıtla #202 : Eylül 29, 2013, 23:27:20 »
Topluca bir resim çektirdik.Herşey çok güzeldi.Emeği geçenlere tşkler.Ençok Zafer Türkmen korsanın çektiği 360 dereceli fotoyu merak ediyorum.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 180 derecesi bizdik,180 derecesi arkasındaki duvar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Ö.

« Yanıtla #203 : Eylül 30, 2013, 01:22:13 »
Gezgin Korsanlarla kahvaltı etkinliğinde 4. kez bir araya gelmenin keyfiyle yeni evime ulaşabildim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
her sene yeni yüzler tanımak, dost yüzlerle buluşmak müthiş.
bize bu ortamı sağlayan Seval'e emekleri için teşekkürler.
yeni korsanları tanıyalım bölümünde beni kırmayarak mikrofona gelenlere binlerce teşekkür Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
( firari Figen Korsan, sen cezalısın, 10 sayfa tanıtım yazısı yazacaksın  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )

kahvaltının ardından Yengeç Teknesinin davetine katılamadım zira İlke Korsan'ın minelva ile denize çıkma teklifi daha ağır bastı, bir önce ki günden içimde yer etmişti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
ancak malesef yelken seyri yapamadık. motorla yapılan bu tura dair yazıyı da cezalı Figen korsaniçeye bırakıyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

(birde sarki duydum sanki birara ama kim soyluyordu cikaramaeim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

mikrofonu boş bırakmayın diye uyarmıştım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #204 : Eylül 30, 2013, 01:42:05 »
Topluca bir resim çektirdik.Herşey çok güzeldi.Emeği geçenlere tşkler.Ençok Zafer Türkmen korsanın çektiği 360 dereceli fotoyu merak ediyorum.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 180 derecesi bizdik,180 derecesi arkasındaki duvar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Çaktırmadan Büyükadaya aradan sıyrılalım demiştim....Bota atlayıp gelseydin be Serdar korsanım....
*

U. K.

« Yanıtla #205 : Eylül 30, 2013, 01:50:16 »
Herkesi birarada görmek büyük keyifti. Sevalcim, çok çok teşekkürler.
*

K. K.

« Yanıtla #206 : Eylül 30, 2013, 01:54:10 »
Bu etkinlikte emeği geçen başta Seval korsaniçeye selâm olsun....Biz Minerva ile Bir büyükada yaptık ve geldik....
*

S. Ç.

« Yanıtla #207 : Eylül 30, 2013, 03:06:49 »

Pupadan bir foto.Herkes kendini bulsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. Ö.

« Yanıtla #208 : Eylül 30, 2013, 08:44:47 »
Sevgiyle,ilgiyle, afiyetle, son derece samimi bir kahvaltıydı. Emek verenlere teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. N.

« Yanıtla #209 : Eylül 30, 2013, 09:53:05 »
Harika bir gündü, tebrikler Sevalcim.