0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

L. A.

Ynt: 8 Aralık Gezgin Korsan Dünya Mangal Günü
« Yanıtla #180 : Aralık 10, 2018, 13:34:24 »
Yine harika bir buluşmaydı, Ömer Kırcal'ın yaptığı her işte olduğu gibi, özenle çöpşişlere dizilmiş hamsileri, Serhat Bulut'un o mükemmel kendi imalatı likidi, harika mezeler, Hakan Gönüllü'nün küçük bir sarayı andıran karavanı, Betül ve Gülümser hanımların ev sahibi koşuşturmaları, Cevat kaptanın efsane kurufasülyesi, mangal otoritesi Ali kardeşimizin uğraşları, hepsi anılarımıza kazındı. Çok çok güzeldi, nicelerine diyoruz...

İki konu var benim tespit ettiğim, tarihe bu güzelliğe gölge düşüren;

1. Cenk Gürsel, alacağın olsun, sarı saati görmekten bizi mahrum ettin. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
2.Yasin Yücel, alacağın olsun, işkembeciye giderken haber vermedin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. Ö.

« Yanıtla #181 : Aralık 10, 2018, 13:42:12 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hakan Gönüllü bir kaç karavan daha alsın ya da yeni korsanlar da karavan sahibi olsun. Karavan güzel bi şii. "Karavanacı" diyenler de doğrusunu öğrenir bu sayede.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bazen o gereksiz 'a' kar hayatımıza giriyor. Amaa gerçekten karavana gibi bereketliydi karavanın içi.. Úşüyenler ısındı, çayımiz demledi defalarca... Çatal kaşık gibi eksk malzemelerimiz karşılandı.. Son
şişe alkollerden biri de karavandan geldi. Daha ne olsundu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 10, 2018, 13:43:27 Gönderen: Betül Özçelik »

*

G. Ö.

« Yanıtla #182 : Aralık 10, 2018, 14:02:10 »
Çok güzeldi, çoook! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yazan bütün Korsanlar duygularıma tercüman olmuşlar. Dayanışma, paylaşma, bol muhabbet, daha ne olsun?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hepimize  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ayrıca, ev sahipliği için Tuzla Viaport Marina'ya da  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 10, 2018, 14:05:38 Gönderen: Gülümser Özharar »

*

E. Ç.

« Yanıtla #183 : Aralık 10, 2018, 15:02:06 »
Yine güzel bir etkinlik olmuş , iyi eğlenmişsiniz , uzaktan yutkunarak izledim. Etkinlik fikir babalarından Zafer Dedeoğlu yokmuydu ? O hiç görünmüyor?
*

H. E.

« Yanıtla #184 : Aralık 10, 2018, 15:06:50 »
Yine güzel bir etkinlik olmuş , iyi eğlenmişsiniz , uzaktan yutkunarak izledim. Etkinlik fikir babalarından Zafer Dedeoğlu yokmuydu ? O hiç görünmüyor?

O küsmüş. Gelmedi. Ben telefonunu açmamışım.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

G. Ö.

« Yanıtla #185 : Aralık 10, 2018, 15:07:46 »

Yoktu.

Sen yoksun diye, North Shield' e gitmedik. Ersin'siz içimize sinmez, dedik.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bol bol seni andık, bak bu doğru. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ç.

« Yanıtla #186 : Aralık 10, 2018, 15:13:41 »
Hehhee

*

G. Ö.

« Yanıtla #187 : Aralık 10, 2018, 15:36:25 »
8 Aralık 2018 Gezgin Korsan Dünya Mangal Günü .

Eline sağlık. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. D.

« Yanıtla #188 : Aralık 10, 2018, 16:10:39 »
Cenk abi beni sürekli çakma kimlikle andın alacağın olsun. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. G.

« Yanıtla #189 : Aralık 10, 2018, 16:51:48 »
Cenk abi beni sürekli çakma kimlikle andın alacağın olsun. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Alper korsanim,

Kizmadin degilmi, o kisiyi ozledik sende biraz andirinca sana takilmadan edemedim 😎
*

H. E.

« Yanıtla #190 : Aralık 10, 2018, 16:54:52 »
Kafa lambası...
*

Y. Y.

« Yanıtla #191 : Aralık 10, 2018, 17:21:59 »
Yine harika bir buluşmaydı, Ömer Kırcal'ın yaptığı her işte olduğu gibi, özenle çöpşişlere dizilmiş hamsileri, Serhat Bulut'un o mükemmel kendi imalatı likidi, harika mezeler, Hakan Gönüllü'nün küçük bir sarayı andıran karavanı, Betül ve Gülümser hanımların ev sahibi koşuşturmaları, Cevat kaptanın efsane kurufasülyesi, mangal otoritesi Ali kardeşimizin uğraşları, hepsi anılarımıza kazındı. Çok çok güzeldi, nicelerine diyoruz...

İki konu var benim tespit ettiğim, tarihe bu güzelliğe gölge düşüren;

1. Cenk Gürsel, alacağın olsun, sarı saati görmekten bizi mahrum ettin. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
2.Yasin Yücel, alacağın olsun, işkembeciye giderken haber vermedin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Benim de aklım başıma çorbayı içince geldi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Mekanı öğrendik nasilsa , yakin zamanda telafi ederiz  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herşey çok güzeldi...
« Son Düzenleme: Aralık 10, 2018, 17:32:32 Gönderen: Yasin Yücel »
*

C. G.

« Yanıtla #192 : Aralık 10, 2018, 17:36:42 »
Demek ki  erken kacmamak lazim, tekkeyi bekleyen corbayi icer 😎
*

A. D.

« Yanıtla #193 : Aralık 10, 2018, 17:42:01 »

Alper korsanim,

Kizmadin degilmi, o kisiyi ozledik sende biraz andirinca sana takilmadan edemedim 😎
Yok abi keyfine bak. Hürmetler
*

H. G.

« Yanıtla #194 : Aralık 10, 2018, 18:17:51 »
Fotoğraflarda görünmediğime bakmayın, vallahi bende oradaydım.
Yedik, içtik, gırla sohbet, çorbacı vb. derken 02:30 u buldu bizim için finiş.
Organize eden, katılan, tüm GEKO' lara çok teşekkürler.

Seviyoruz seni Betül Korsan.

O biiir Gezgin Korsaaannn... O biir karavanacı... O  ve güzel eşi bizi çay ve kaloriferiyle (adını hatırlayamadım) ısıtan sıcak insanlaaarrrr... Unutur muyum hiç..