0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan Gönüllü bir kaç karavan daha alsın ya da yeni korsanlar da karavan sahibi olsun. Karavan güzel bi şii. "Karavanacı" diyenler de doğrusunu öğrenir bu sayede. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yine güzel bir etkinlik olmuş , iyi eğlenmişsiniz , uzaktan yutkunarak izledim. Etkinlik fikir babalarından Zafer Dedeoğlu yokmuydu ? O hiç görünmüyor?
8 Aralık 2018 Gezgin Korsan Dünya Mangal Günü .
Cenk abi beni sürekli çakma kimlikle andın alacağın olsun. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yine harika bir buluşmaydı, Ömer Kırcal'ın yaptığı her işte olduğu gibi, özenle çöpşişlere dizilmiş hamsileri, Serhat Bulut'un o mükemmel kendi imalatı likidi, harika mezeler, Hakan Gönüllü'nün küçük bir sarayı andıran karavanı, Betül ve Gülümser hanımların ev sahibi koşuşturmaları, Cevat kaptanın efsane kurufasülyesi, mangal otoritesi Ali kardeşimizin uğraşları, hepsi anılarımıza kazındı. Çok çok güzeldi, nicelerine diyoruz...İki konu var benim tespit ettiğim, tarihe bu güzelliğe gölge düşüren;1. Cenk Gürsel, alacağın olsun, sarı saati görmekten bizi mahrum ettin. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap2.Yasin Yücel, alacağın olsun, işkembeciye giderken haber vermedin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapCenk abi beni sürekli çakma kimlikle andın alacağın olsun. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAlper korsanim,Kizmadin degilmi, o kisiyi ozledik sende biraz andirinca sana takilmadan edemedim 😎
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapFotoğraflarda görünmediğime bakmayın, vallahi bende oradaydım. Yedik, içtik, gırla sohbet, çorbacı vb. derken 02:30 u buldu bizim için finiş.Organize eden, katılan, tüm GEKO' lara çok teşekkürler.Seviyoruz seni Betül Korsan.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap O biiir Gezgin Korsaaannn... O biir karavanacı... O ve güzel eşi bizi çay ve kaloriferiyle (adını hatırlayamadım) ısıtan sıcak insanlaaarrrr... Unutur muyum hiç..
Fotoğraflarda görünmediğime bakmayın, vallahi bende oradaydım. Yedik, içtik, gırla sohbet, çorbacı vb. derken 02:30 u buldu bizim için finiş.Organize eden, katılan, tüm GEKO' lara çok teşekkürler.