0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. E.

Ynt: 1. Gezgin Korsan Kış yarışı duyurusu
« Yanıtla #30 : Ocak 30, 2009, 10:22:06 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Tayo-Mar motoru bağlanamadığından katılamıyor.

Ah be Cem Abi'm derdin o olsun... Ben gelir seni çeke çeke yerinden çıkartırım, yelkenleri basıp yanyana gideriz, dönüşte de koyun içinden, marinanın içine kadar çekerim yine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben de talibim çekme işine. Tayo-Mar'ı seyirde görmek isterim. Yanyana bir seyir yapalım ya...

Kısacası...

"Motorun oliim Cem Korsan!" Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2009, 10:23:15 Gönderen: Hakan Erim »
*

C. G.

« Yanıtla #31 : Ocak 30, 2009, 10:23:58 »
Özgür'üm çok teşekkür ederim. Ama motor kamara içinde duruyor. Tam hatch kapağı altında. Giriş çıkış zor.
Bir de açıkcası sakatlık çıksın istemiyorum.
Artık yolu açtık sayılır. Zırt pırt bir neden bulur yarışırız.
C.tesi günü katılmak için o kadar heycanlıydım ki.... Her işte bir hayır vardır deyip bir sonraki yarışta bunun acısını çıkaracağım.

Tayo-Mar'ı aralarında görmek isteyen, yedeklemeye talip olan tüm Korsan dostlara özellikle teşekkür ediyorum.

*

H. E.

« Yanıtla #32 : Ocak 30, 2009, 10:26:06 »
Motoru karaya koyalım, gidelim, dönüşte tekrar içeri koyarız.

*

A. M.

« Yanıtla #33 : Ocak 30, 2009, 10:32:41 »
katiliyorum
*

A. M.

« Yanıtla #34 : Ocak 30, 2009, 10:38:31 »
Cem abi ya 1 yasindaki teknenin nasil bir motor problemi olabilir? Kim bu moto? Tamir etmek bize dusmez ama..Tayo Mar  yarin denizde olsun...Benim kicimda sana yardim edecek bir motor var eger bana sira gelirse...

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

Ö. E.

« Yanıtla #35 : Ocak 30, 2009, 10:44:25 »
Bupp'un programı biraz geç belli olduğu, yarışa katılıp katılamayacağımız da son iki gündür belli olduğu için duyuru yapamamıştım:

Açıkta kalan korsanımız varsa, Bupp'da iki kişilik yerimiz var. Davettir, duyurulur!
*

A. M.

« Yanıtla #36 : Ocak 30, 2009, 10:44:55 »
yanlis anlasilmasin kicimda derken kictan takma bir motor var demek istedim ve Tayomarin  her zaman emrinde..2 At gucunde

*

U. K.

« Yanıtla #37 : Ocak 30, 2009, 10:51:51 »
2 at bir tay gücünde de bizde var, yanyana bağlarız....
*

H. E.

« Yanıtla #38 : Ocak 30, 2009, 11:04:03 »
DİKKAT DİKKAT
Bu yarış öncesinde dikkat çekmek istediğim bir konu var. İlk Yardım panelinde de anlatmak için not almıştım ama fırsat olmadı, anlatamadım.
Deniz kazalarında sık rastlanan, bizlerin de zaman zaman yaptığı hatalı bir davranış var. Teknede giyilen salopet, tulum, su geçirmez pantolon gibi kıyafetlerin paçalarını su girmesin diye sıkı sıkıya çizmeyle bütünleştiren hatta bantlayanlar olabiliyor. Böyle bir durumda denize yüzüstü düşülünce kıyafetin içinde kalan hava, paçalardan çıkamadığı için o bölge şamandıra gibi şişiyor, ayaklar su yüzünde kalıyor, üstünüzde can yeleği varsa yeleğin yakası da yana dönerek düzelmenizi engelleyebiliyor. KAfa her zaman daha ağır olduğu için başaşağı bir durumda suyun içinde kalabiliyorsunuz. Eğer düşerken bilincinizi kaybettiyseniz zaten daha da kötü. Ufak bir detay ama bu nedenle ölenler bile olabilir, aklınızda olsun.
*

Ö. E.

« Yanıtla #39 : Ocak 30, 2009, 11:07:27 »
Bupp'un programı biraz geç belli olduğu, yarışa katılıp katılamayacağımız da son iki gündür belli olduğu için duyuru yapamamıştım:

Açıkta kalan korsanımız varsa, Bupp'da iki kişilik yerimiz var. Davettir, duyurulur!

Bupp ekibine;

Levent Bartan ve Ahmet Çelenoğlu katılmıştır. Bir kişilik yerimiz daha mevcuttur.
*

T. N.

« Yanıtla #40 : Ocak 30, 2009, 11:10:19 »
Levent Bartan niçin teknesi ile katılmıyor?
*

H. A.

« Yanıtla #41 : Ocak 30, 2009, 11:11:49 »
Özgür Korsan
Yeriniz halen müsaitse benide tayfa yazabilirsiniz.
Selamlar
Halil Acir
*

Ö. E.

« Yanıtla #42 : Ocak 30, 2009, 11:20:14 »
Halil Bey de bizimledir... Bupp kontenjanını doldurmuşdur.

Biraz rahatsız Levent Abi; tekneyi çıkarmaya o yüzden üşeniyor galiba Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Biz onu sarıp sarmalayıp, hiç üşütmeden götürüp getireceğiz yarış boyunca Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İşin şakası bir yana, sahiden rahatsız olduğu için katılıp katılamayacağı belli değil. Sabah kendini iyi hissederse gelecek. O yüzden tekneyle katılıyorum diyip, kimsenin programını da etkilemek istemiyor. Hani sabah kendimi iyi hissetmem, çıkamam, insanlar açıkta kalır v.s. diye.
*

D. H.

« Yanıtla #43 : Ocak 30, 2009, 11:22:26 »
Sevgili Teknesiz Korsanlar,

Mavi Yelken'in iki tekne ile yarışa katılacağını ve tayfa ihtiyacı olduğunu tekrar hatırlatmış olayım.

DistribütörKorsan
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. Ç.

« Yanıtla #44 : Ocak 30, 2009, 11:28:25 »
Mavi yelken gerçekten personele ihtiyaç duyuyorsa (Yerimiz var gelmek isteyen olursa gelsin demiyorsa) o teknelere destek vermemiz gerekir.