0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    A. H.

Düsseldorf Boat Show 2022
« : Eylül 27, 2021, 23:23:24 »
Herkese merhaba. Pazar günü internette teknelere bakarken 2022 Düsseldorf tekne fuari tarihlerinin acikanmis oldugunu gördüm.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ben 8 yildir Almanya'da yasiyorum ve bir terslik olmaz ise fuara gitmeyi planliyorum.

Forum'da kisaca aradim ama bu konu ile ilgili bir baslik göremedim.

Türkiye'den (veya Avrupa'dan) gelmeyi planlayan bir sürü  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap vardir diye düsünerek bu baslik'i actim. Fuar'a gelecek olanlar buradan bilgi alisverisinde bulunabilirler. Bu sayede belki degerli bir kac korsan ile tanisma ve sohbet etme firsati da yakalamis olurum.

Kisaca kendimden bahsedeyim: Adim Alp. 34 yasindayim. Istanbul dogumluyum. Cocuklugumda bir cok yaz'i Heybeliada'da gecirdim. Heybeliada su sprolari klübünde optimist ile yelken ile tanistim. Sonralari ailemle uzun yillar gulet ile ege ve akdeniz sahillerimizi gezdim ve tanidim. (cok sükür zamaninda ingiliz limani'ni görme ayricaligina sahip oldum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) Neyse, 22 yasinda babami ve 4 arkadasini da kandirarak kendime ve hepsine ADB aldirdim. 30 yasina kadar neredeyse her yaz charter yelkenli kiralarayak ülkemizin cennet sahillerini gezdim. Sonra 2013'te isim geregi Almanya'ya tasindim. Benim icin gecmek bilmeyen uzun 4 yildan sonra, esim, 4 ve 6 yasinda iki oglumu da alip 2021 yazinda 3 hafta charter yaptik. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Anilar canlandi ve keyifler yerine geldi.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . Yakin zamanda, bu gezimiz ile ilgili detayli bir yazi yazmayi ve bu yazida Hisarönü, Göcek ve Fethiye'de yillar icinde nasil bir degisim gözlemledigimizi paylasmayi planliyorum. Almanya'da yasayan korsanlarimiz var ise iletisim kurmak güzel olur. Herkese sevgiler. Saglikla kalin.


*

    A. H.

Ynt: Düsseldorf Boat Show 2022
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2021, 23:24:10 »
Tarihleri yazmadigimi fark ettim - > 22 - 30 Ocak 2022


*

    U. C. O.

Ynt: Düsseldorf Boat Show 2022
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2021, 23:25:56 »
Bir fuar raporu yazsanız ne güzel olur.
Hangi firmalar kaç tekne hangi tekneler fuar fiyatları...vb

Bir sunum şeklinde


*

    A. H.

Ynt: Düsseldorf Boat Show 2022
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2021, 23:30:48 »
Ugur Korsanim, umarim COVID vs önümüze tas koymayacak ve fuar'a gidebilecegiz. Rapor sözü vermeyeyim ama gidince mutlaka yazacak seyler olur.


*

    K. K.

Ynt: Düsseldorf Boat Show 2022
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2023, 15:46:28 »
Merhaba Alp,
Ben her sene boot düsseldorfu ziyaret ederim. Bu sene program yüklü olduğundan kontak kuramadım. Bana e-mail adresini yazarsan irtibatta oluruz.
Fethiye taraflarına geliyormuşsun. Bende Ece marinadayım. Gelirsen görüşmek isterim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

    E. A. A.

Ynt: Düsseldorf Boat Show 2022
« Yanıtla #5 : Mart 28, 2023, 00:01:59 »
Merhaba Alp Korsanım, ben de işim gereği her sene Düsseldorf'u ziyaret ediyorum. Önümüzdeki sene de fuara kesinlikle katılacağım.
Orada görüşmek üzere  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap