0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBen böyle yapıyorum.
Hakikatten denizden cikip da mutfagin en "cok yonlu" baliklarindan bir tanesidir.. Corbasi olur, bugulamasi olur, sote olur, guvec olur, pilaki olur.. Lahana ile yahnisi bile olur.. Daha once yine bu forumda paylasmistim.. Asagidaki sekilde filetolanip, limon & zeytinyag icinde dolapta 3-4 saat beklettikten sonra sise dizilerek izgarasi da olur.. Aslinda bu islemden sonra direk yense de artik olur da, 2-3 dakika ates gordugunde iyice baskalasiyor olay.. Anıl bey teşekkürler. Bu aklıma yattı. Zira limon zeytinyağı marinesini ben izmarit için yaparım.Ama lekarda misali çiğ yeriz nefis bir mezedir. İlk fırsatta deniyeceğim.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap