0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyelkenli kiralanirken ne tur belgeler isteniyor?adb ehliyet yeterlimi kiralama icin?ADB + KMT + Tecrübe yeterli.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
yelkenli kiralanirken ne tur belgeler isteniyor?adb ehliyet yeterlimi kiralama icin?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyelkenli kiralanirken ne tur belgeler isteniyor?adb ehliyet yeterlimi kiralama icin?ADB + KMT + Tecrübe yeterli.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKMT olmazsa olmuyormu? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Özgür kaptanım kayıtsız ticaret bu gün Türkiyenin önünde en büyük engellerden biridir. Düzgün çalışmak isteyen her firmanın sonunu getirecektir.En basitinden pazar ile marketi karşılastırırsak.Normal ürün Market fiyatı :Etiket fiatı 118 tlkdv 18vergi sigorta vs 15 (insaflı bedel)personel kira 10Satıs bedeli 75 TLamortisman , finansman gider ,gıda yönetmelik uygunluk, reklam vs vs yok. Pazardaki fiyat 75 TL olursa karşılaştırmada aynı fiyata gelir.Gıda ürünü 8% kdv olursa aynı hesapla pazar fiyatı 85 TL olur. Ama işler böyle yürümüyor fiyatlar neredeyse marketle aynı . Ben o yüzden pazardan hiçbir sey almam. Eğer aynı ürünün yerlisi varsa ve tatminkar bir kalitenin üzerindeyse kesinlikle yerli alırım
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyelkenli kiralanirken ne tur belgeler isteniyor?adb ehliyet yeterlimi kiralama icin?ADB + KMT + Tecrübe yeterli.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKMT olmazsa olmuyormu? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ne yazık ki olmuyor.. Hiç olmuyor! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTicari teknelerin kiralanmasında liman başkanlıklarının zorunlu tuttuğu ve dikkat ettiği bir konu.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyelkenli kiralanirken ne tur belgeler isteniyor?adb ehliyet yeterlimi kiralama icin?ADB + KMT + Tecrübe yeterli.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKMT olmazsa olmuyormu? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ne yazık ki olmuyor.. Hiç olmuyor! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTicari teknelerin kiralanmasında liman başkanlıklarının zorunlu tuttuğu ve dikkat ettiği bir konu.Ben şok:) yelkenli kiralama yazıp googleda aratıyorum ilk 7 sayfada çıkan bütün sitelere bakıyorum bir Allahın kuluda açıklama kısmına KMT yazmamış ya:( ADB yazıyorda KMT yok şimdi iki ara bi derede nerden alcam KMT yi? Abi peki böyle bişey var merak ettiğim Alman'ı Rus'u geldiğinde KMT olayını napıyolar ? IYT RYA felan KMT yi kapsıyormuki?
...kendi teknemin masrafları çıksın diye kiralamayı düşünmek neden organize suç olsun ya da çakallık olsun, bunu hiç anlamış değilim.
Ben şok:) yelkenli kiralama yazıp googleda aratıyorum ilk 7 sayfada çıkan bütün sitelere bakıyorum bir Allahın kuluda açıklama kısmına KMT yazmamış ya:( ADB yazıyorda KMT yok şimdi iki ara bi derede nerden alcam KMT yi? Abi peki böyle bişey var merak ettiğim Alman'ı Rus'u geldiğinde KMT olayını napıyolar ? IYT RYA felan KMT yi kapsıyormuki?