0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Moderasyon şikayet olmadığı sürece forum ilkelerini çalıştırmıyor demek ki. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap...Moderasyon şikayet olmadığı sürece forum ilkelerini çalıştırmıyor demek ki. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKurallar tanrının emirleri değil sonuçta, buranın sakinleri tarafından buradaki düzeni, huzuru, dengeyi sağlamak için oluşturulmuş şeyler.Moderasyon da herşeyi okuyup denetleyen rtük elemanları değil, şikayetleri değerlendirmek için özel hayatlarından vakit ayıran insanlar.Şikayet mekanizması da ayıp bir ispiyonlama yöntemi değil, moderasyonun gözünden kaçanları hatırlatma sistemidir.Ben bu konu başlığı altında forum kurallarına aykırı birşey yaptığımı düşünmüyorum.Yazdıklarım daha 2. mesajında reklamını yapıp bir daha cevap yazmayan, hiçbir konuya katkısı olmayan gel-geç biri gibi değerlendirilirse bunca sayfa yazdıklarıma, verdiğim bilgilere üzülürüm valla.Ama yine de haksızlık yaptığımı, kurallara uymadığımı, bir koyup beş aldığımı filan düşünen varsa çekinmeden şikayet etsin lütfen.öZgür (mobil)
herkese selam ,Özgür kaptanım kusura bakma senin konunu kullandım ama aslında talebim farklı..Eylül başında marmaris çıkışlı yelkenli kiralamayı düşünüyorum ama sorun şu ki 1 hafta kiralamak istemiyorum daha kısa süreli kiralayan firmalar var mı (yani 4-5 gün kadar).
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapherkese selam ,Özgür kaptanım kusura bakma senin konunu kullandım ama aslında talebim farklı..Eylül başında marmaris çıkışlı yelkenli kiralamayı düşünüyorum ama sorun şu ki 1 hafta kiralamak istemiyorum daha kısa süreli kiralayan firmalar var mı (yani 4-5 gün kadar).Konu tam da bunları konuşabileceğimiz konu, sorun yok.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSezonda talep gören tekneleri 1 haftadan kısa kiralamak zor, ancak son dakika (1 hafta, 10 gün) boş kalmış bir tekne veya çok popüler olmayan, haftaları boş kalmış bir tekne olabilir.Online rezervasyon sistemleri kısa süreli seçenekleri gösteremiyor, bunun için firmaları tek tek arayıp sormak gerekir.Aklıma gelen marmaris firmaları;- SK Yachting- Yelkenli.com- Phoenix- Offshore Sailing- Sailing Rapshody- MıknatısöZgür (mobil)