0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. D.

Sezon başında bizde arkadaşlarla beraber otel yerine tekne kiralayıl dedik. Hanımefendinin söylediği rakkamlara tekne maalesef bulamadım ki dünya kadar kaptan vs tanırım eski yaptığım işten dolayı. Kendi fiyat politikamızı revize ettik bu seferde arkadaşlara uymadı vs. O fiyatlar bana da çok zor görünüyor tanıdığının teknesi değilse. Bir diğer sorunda ben yelkenli konusunda tecrübeli biri olmadan şu anda denize açılmam. Motoryatı hertürlü  her havada kullandım ve kullanırım 50 feet Azimut dahil kullandım ama yelkenli çok farklı ve şu anda piyasada ADB belgesi olan hayatında tekneye ayağını sürmemiş ve bu süreçte tekne kiralayan bir sürü adam Göcek koylarında deli dana gibi dolanıyor.
Bunun sonu ne mi olacak sezon sonunda tamirciler yaşayacak ortaya saçma sapan elektrikten anlarım diyen teknisyen bozuntuları çıkacak.Akü satıcıları sağlam para kazanacak. Millet alargada 1 hafta akülerle yaşamaya kalkacak.Aküler sezon sonu çöp olacak. Tekne marinaya gelip padastala bağlandıktan sonra daha aküler şarj olmadan yeni seyehate çıkacak.
*

Ö. Ö.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Moderasyon şikayet olmadığı sürece forum ilkelerini çalıştırmıyor demek ki. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kurallar tanrının emirleri değil sonuçta, buranın sakinleri tarafından buradaki düzeni, huzuru, dengeyi sağlamak için oluşturulmuş şeyler.

Moderasyon da herşeyi okuyup denetleyen rtük elemanları değil, şikayetleri değerlendirmek için özel hayatlarından vakit ayıran insanlar.

Şikayet mekanizması da ayıp bir ispiyonlama yöntemi değil, moderasyonun gözünden kaçanları hatırlatma sistemidir.

Ben bu konu başlığı altında forum kurallarına aykırı birşey yaptığımı düşünmüyorum.

Yazdıklarım daha 2. mesajında reklamını yapıp bir daha cevap yazmayan, hiçbir konuya katkısı olmayan gel-geç biri gibi değerlendirilirse bunca sayfa yazdıklarıma, verdiğim bilgilere üzülürüm valla.

Ama yine de haksızlık yaptığımı, kurallara uymadığımı, bir koyup beş aldığımı filan düşünen varsa çekinmeden şikayet etsin lütfen.

öZgür (mobil)

*

A. D.

Olm sen 1 koyup 5 alacağın işe girmezsin bırak şimdi. Tahminim en az 1 e 10. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yazılımdan ne para götürdüysen artık Fethiyedeki bütün tekneleri satın almışsın satmayanların teknesini mahmuzlamışsın. Haberleri geliyor kulağıma.  hehehehe

*

N. Ö.

...Moderasyon şikayet olmadığı sürece forum ilkelerini çalıştırmıyor demek ki. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kurallar tanrının emirleri değil sonuçta, buranın sakinleri tarafından buradaki düzeni, huzuru, dengeyi sağlamak için oluşturulmuş şeyler.

Moderasyon da herşeyi okuyup denetleyen rtük elemanları değil, şikayetleri değerlendirmek için özel hayatlarından vakit ayıran insanlar.

Şikayet mekanizması da ayıp bir ispiyonlama yöntemi değil, moderasyonun gözünden kaçanları hatırlatma sistemidir.

Ben bu konu başlığı altında forum kurallarına aykırı birşey yaptığımı düşünmüyorum.

Yazdıklarım daha 2. mesajında reklamını yapıp bir daha cevap yazmayan, hiçbir konuya katkısı olmayan gel-geç biri gibi değerlendirilirse bunca sayfa yazdıklarıma, verdiğim bilgilere üzülürüm valla.

Ama yine de haksızlık yaptığımı, kurallara uymadığımı, bir koyup beş aldığımı filan düşünen varsa çekinmeden şikayet etsin lütfen.

öZgür (mobil)

Özgür bey, yaptığınız paylaşımlar çok yararlı oluyor, lütfen böyle düşünmeyin.

İnternetteki kirlilik içinden, kendi birikiminizi kullanarak ufuk açıcı grafikleri-bilgileri yakalayıp bizimle paylaşıyorsunuz.

Ben çok yararlanıyorum
Kendi adıma size teşekkür ederim.

*

S. D.

Ben bu konuda reklam değil, bareboat kiralama ile ilgili pek çok bilgi gördüm, topladım. Konunun en başındaki "kampanya" ise kanımca bir faydadır.

Dolar'ın 7, Euro'nun 8.25 olduğu bu günlerde, aylar öncesinden, hem Türk Lirası hem de indirimli olarak verilmiş fiyatlar ve ardından hiç üşenmeden paylaşılan pek çok bilgi, yeri geldiğinde tavsiye edilen diğer firmalar derken bu konu gerçekten de bir ticari tanıtı olarak değerlendirilmemeli, çok yazık olur.

Semantik bir ayrıntıya takılmak yerine sağ duyu ile, amatör denizcilik ortak paydasında buluşarak baktığımızda zaten bu herkes için açık olacaktır.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

Ö. S.

Ynt: 2020 Yaz Sezonuna Özel Sabit Türk Lirası BAREBOAT Kiralama Kampanyası
« Yanıtla #140 : Ağustos 15, 2020, 13:42:41 »
herkese selam ,

Özgür kaptanım kusura bakma senin konunu kullandım ama aslında talebim farklı..

Eylül başında marmaris çıkışlı yelkenli kiralamayı düşünüyorum ama sorun şu ki 1 hafta kiralamak istemiyorum daha kısa süreli kiralayan firmalar var mı (yani 4-5 gün kadar).
*

Ö. Ö.

« Yanıtla #141 : Ağustos 15, 2020, 22:04:14 »
herkese selam ,

Eylül başında marmaris çıkışlı yelkenli kiralamayı düşünüyorum ama sorun şu ki 1 hafta kiralamak istemiyorum daha kısa süreli kiralayan firmalar var mı (yani 4-5 gün kadar).
Konu tam da bunları konuşabileceğimiz konu, sorun yok.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sezonda talep gören tekneleri 1 haftadan kısa kiralamak zor, ancak son dakika (1 hafta, 10 gün) boş kalmış bir tekne veya çok popüler olmayan, haftaları boş kalmış bir tekne olabilir.

Online rezervasyon sistemleri kısa süreli seçenekleri gösteremiyor, bunun için firmaları tek tek arayıp sormak gerekir.

Aklıma gelen marmaris firmaları;
- SK Yachting
- Yelkenli.com
- Phoenix
- Offshore Sailing
- Sailing Rapshody
- Mıknatıs

öZgür (mobil)

*

b.

« Yanıtla #142 : Ağustos 16, 2020, 01:01:13 »
Pandemi başlarında Eda Hanım ile sizin katkılarınızı unutmak mümkün değil. Yurt dışı dönüşü karantinada iken vermiş olduğunuz eğitimlere katılmıştım. Halen birçok faideli bilgiyi siz ve sizin gibi gerçek denizcilerden öğreniyorum. Sağolun...
*

Ö. S.

« Yanıtla #143 : Ağustos 16, 2020, 01:36:59 »
herkese selam ,

Konu tam da bunları konuşabileceğimiz konu, sorun yok.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sezonda talep gören tekneleri 1 haftadan kısa kiralamak zor, ancak son dakika (1 hafta, 10 gün) boş kalmış bir tekne veya çok popüler olmayan, haftaları boş kalmış bir tekne olabilir.

Online rezervasyon sistemleri kısa süreli seçenekleri gösteremiyor, bunun için firmaları tek tek arayıp sormak gerekir.

Aklıma gelen marmaris firmaları;
- SK Yachting
- Yelkenli.com
- Phoenix
- Offshore Sailing
- Sailing Rapshody
- Mıknatıs

öZgür (mobil)
Özgür kaptanim ,

Teşekkürler yine cok faydalı bilgiler oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi