0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sezon kimsenin tam istediği gibi olmayacak ama artık ne olursa kabul durumundayız! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTeşekkürler.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
toplamda 6 gun dimi kiralama?birde motor yatlariniz varmi kiralik?ucretleri nelerdir varsa?
yelkenli kiralanirken ne tur belgeler isteniyor?adb ehliyet yeterlimi kiralama icin?
Gezgin Korsan indirimi var mı?
Benim de merak ettiğim konu transitlog. TC bayraklı teknelerde TC karasularında transitlog uygulaması kalktı diye biliyorum. Bu konu ticari teknelere mahsus bir konu mu yoksa bahsi geçen transitlog sadece yurt dışı çıkışlarında mı geçerli?
Özgür korsan çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum... Bu temizlik+transitlog şeysinin altında Guinea para birimi gibi bir racon özelliği mi yatıyor? Bir tür şirket personeline dağıtılacak zorunlu bahşiş durumu mu bu? Çok yaygın şekilde her yerde herkes uyguluyor (neredeyse herkes) ama alan da veren de bunların bu paralara mal olmadığını biliyor... Buna rağmen liste fiyatına 200€ daha itelemek veya bunları gerçek değerinden yazıp aradaki fark illa alınacaksa onu fiyata eklemek yerine neden yıllardır bu oyun sürdürülüyor? ...