0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Modifiye etmezsen yanmıyo abi, alttan hava falan alması lazım. Videoda arka kısmının detayları var, bi bak istersen. Sonra kaportacı çekicini alalım elimize Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bakın bu virüs belasından sonra herkesi tartıp, boyunu ölçeceğiz. Moderasyon bizzat nezaret edecek.. Boy ve kilo arasında 100 birimden fazlası olanları üyelikten atacağız.Misal 175 olan en fazla 75 kilo olabilecek. 190 olan 90 kg. 180 boyu olan 85 kg Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİki G'ye herkes dikkat etsin!Muzır reklam yassah !
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBakın bu virüs belasından sonra herkesi tartıp, boyunu ölçeceğiz. Moderasyon bizzat nezaret edecek.. Boy ve kilo arasında 100 birimden fazlası olanları üyelikten atacağız.Misal 175 olan en fazla 75 kilo olabilecek. 190 olan 90 kg. 180 boyu olan 85 kg Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİki G'ye herkes dikkat etsin!Muzır reklam yassah !Recep kaptanım boy 180 olunca kilo 80 olması gerekmez mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap birilerine torpil mi yapıyorsunuz ??
Ben de o gün hasta oldum bu fırına... Valla bulsam alırım...
evde ekmek ve pide yapacaklara önerim; hamur mümkün olan en fazla su oranı ile yapılmalı. örnekse 1 kg una 750 ml su gibi. cıvık oldu diye korkmayın. 3 sefer katlayarak hamuru mayalayın. iyi bir mayalama süreci yaşatmalı hamura. kısa sürede mayalama için firini 30 derecede ısıtıp içinde mayalanamsını hızlandırbilirsiniz.özellikle pidede tepsi mayasından sonra üzerine 2 kaşık un ve kaynar su ile yaptığınız bulamaçı elinizle sürerek tırnak izi yapabilirsiniz. pide hamurunun altına fırın kağıdı ve üzerine razmol veya kepek serpin. fırıncılardan temin edebilirsiniz.