0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ö. Ö.

Ynt: TV Anteni
« Yanıtla #15 : Temmuz 14, 2016, 14:18:02 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu anten TV için yapılmamış ki. Montajından dolayı sadece dikey polarizasyonda çalışır amma Türkiyede televizyon vericileri yatay polarizasyon yayın yapar yani bu anten ile TV yayını yakalanmaz.
Bahsi geçen anten karasal sayısal yayınlar (DVB-T) için üretilmiş, ama analog yayınlar için de kullanılabiliyor.
Ama siz de 37 ekran tvlerin üstünde gelen çubuk antenlerimizi ne çabuk unuttunuz Hüseyin hocam!.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sonuçta her bi şekilde tv izleyebilen bir toplumuz yani!
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. D.

« Yanıtla #16 : Temmuz 14, 2016, 14:55:40 »
Küçük ekranlı katot tüplü Tv lerin üstüne takılan o uyduruk antenler biraz olsun yatay polarizasyona ayarlanabiliyordu,ayrıca zaten o tv lerin kullanıldığı yerlerde verici sinyali o kadar kuvvetli ki anten fişine parmağımızı bile değdirsek yine resim alabiliyoruz yani --- anten var mı var tamam öyleyse --- durumu.
Teknenin bulunduğu konumdan dolayı  ben öyle kuvvetli verici sinyali alabileceğini zannetmiyorum.Bana göre teknelerde Tv yayını almak için çok elemanlı Yagi dizisi olmalı ve kesinlikle yatay konumda direğe bağlanmalıdır.Eh elbette vericiye ayarlamak için biraz saga sola oynatma durumları olacak artık.

*

A. S.

« Yanıtla #17 : Temmuz 14, 2016, 20:16:41 »

Ben tekneyi aldığımda direğin tepesinde bu anten vardı.
Bazı koylarda Türk kanallarının bazılarını alıyor. Genellikle 4-5 kanalı seyredebiliyoruz.
Hiçbirzaman yeterince net olmuyor.

Ancak Yunan kanallarını süper çekiyor. En az 8-10 kanalı cam gibi izleyebiliyoruz.

Sanırım karasal yayın sorununolsa gerek.

*

G. S.

« Yanıtla #18 : Mayıs 08, 2017, 15:28:14 »
selamlar,
konu hakkında birkaç forum başlığını ve sayfalarını inceledim ve bir karar verip seçim yapamadım.
sonuç olarak uygun bir fiyata sadece karasal yayınlarda olsa önerdiğiniz,deneyip onayladığınız bir anten varsa bilgilerini/linkini vs. paylaşırsanız sevinirim.
*

H. A.

« Yanıtla #19 : Mayıs 09, 2017, 11:38:15 »
Ben uydu anten aldım taktım yerli malı 50 cm çap 25 cm yükseklik te  d Smart bağladım kullanıyorum memnunum

*

O. A.

« Yanıtla #20 : Mayıs 09, 2017, 11:41:52 »
Kaça mal oldu acaba? Hangi firmanın ürünü?
*

G. S.

« Yanıtla #21 : Mayıs 09, 2017, 18:55:00 »
Ben uydu anten aldım taktım yerli malı 50 cm çap 25 cm yükseklik te  d Smart bağladım kullanıyorum memnunum
uydu anten deyince çok ucuz birşey olmasa gerek.. memnun olduğunuz/kullandığınız marka-model nedir?

*

H. A.

« Yanıtla #22 : Mayıs 09, 2017, 19:42:45 »
Hamdi korsanım, kullandığınız anten mobil araç üzeri  kullanılanlardanmı?Neta,Atlanta ,sat tech hd  ve FLAT  antenleri incelemiştim. denizde netice verme konusunda karar veremedim.Fiyatları oldukça uygundu.
*

S. Ş.

« Yanıtla #23 : Mayıs 09, 2017, 19:57:54 »
Hamdi kaptan bi resim atsanız zahmet olmazsa...
*

H. A.

« Yanıtla #24 : Mayıs 09, 2017, 21:31:04 »

Merhaba video ya çektim diğer tamirlerle beraber hepsini yazarım diye
İyi akşamlar
*

S. Ş.

« Yanıtla #25 : Mayıs 09, 2017, 21:41:03 »

İyi akşamlar

Uydu receiver cihazı surekli uyduyu bulmak için çanağı döndürüyor değil mi?

Tv kablolarını da yok etmek lazım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap tşkler Hamdi kaptan
*

H. A.

« Yanıtla #26 : Mayıs 10, 2017, 00:02:36 »
Hamdi korsanın anteni ile aynı olmalı.

*

H. A.

« Yanıtla #27 : Mayıs 10, 2017, 02:47:09 »
Evet bu cihaz
*

Ç. A.

« Yanıtla #28 : Ağustos 21, 2019, 22:00:01 »

İyi akşamlar
Merhaba,
Biliyorum konuyu hortlatıyorum ancak yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Hamdi korsanın yüklediği bu  videodaki tv anteni hakkında bilgi almak istiyorum.
Yanlış görmüyorsam antenin üzerinde "Çelik SAT" yazıyor. Google'da aradım ancak bulamadım. Bu veya bu işi görebilecek bir uydu anten nereden bulunur acaba?
Fiyatları nedir? (Normalde çok yüksek fiyatlı veya normal uyduyu taklit edemeyecek ürünlere denk geliyorum)
Teşekkürler
*

T. A.

« Yanıtla #29 : Ağustos 21, 2019, 23:40:59 »
elektrik zabtiyken öğrendiğim ,askerliğim sırasında TCG BERK te bizzat uyguladığım foça limanında alargadayken milli maçı seyrettiğimiz hatta bizim televizyonun görüntüsü daha iyi olduğundan subay ve astsubaylarında Erat salonunda izlemesine vesile olan sahra tipi anten
bu şekilde bağlayabilirsiniz