0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Semih Korsanım,hayırlı olsun,çok memnun kalacağınızdan eminim.Ancak solar panele güvenip invertör ile bağladığınızda,kışın hem kapalı havaların,güneş açmadan günlerce devam edebileceğini,hemde rutubet seviyesinin havanın açık olduğu günlere göre daha yüksek olacağını hesaba katmakta fayda var.
Semih korsancım O cihazın adını adresini versen de bizde alsak Sen denediysen test tamamdır 👌
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSemih korsancım O cihazın adını adresini versen de bizde alsak Sen denediysen test tamamdır 👌 Mesaj 43 de koymustumBır sey daha denemem lazım onu da gecsın sonra al derim
Cihazi zorladim ne cekiyor diye minimum ortam 55 iken minimum degeri %30 gitmek icin 200W cekiyor, etiket degerinin aynisi...Art arda enerji kesip kalkis yaptirdim , 3-4 saniye bekleyip soft kalkiyor , bu da iyi...Dijital saate baglanabilir, enerjisi oldugunda otomatik kalkiyor ayrica mudahale gerektirmiyorHedef neme ulasinca kendi duruyor, teknede sanirim 40 gibi ayarliycam ,yok ayar vermek istemezsem CO moduna alip enerji verdigim surece hedef gozetmeden calisiyorHaznesi veya hortum cikisi var 12mm lavaboya vermek icin onu da baglayacagim20 dk bir defrosta geciyor, 10dk boyunca su akitmadan defrost moda geciyor ,eger 15 dk calistir sonra durdurursam ,bir saat sonra 15 dk calsitirisam ayni isi enerji off iken cozerim diye dusunuyorumBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Teskilati inverter uzerine kurdumZaman saatini gece 4 defa girecek sekilde ayarladimTekne rutubeti 71 idi, bugun kapali bi gun solarda nane calsiiyor ama bakalim sali carsamba bakarim yine...Hortumu da lavaboya... ufak bi cihaz degil 10kg..Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTeskilati inverter uzerine kurdumZaman saatini gece 4 defa girecek sekilde ayarladimTekne rutubeti 71 idi, bugun kapali bi gun solarda nane calsiiyor ama bakalim sali carsamba bakarim yine...Hortumu da lavaboya... ufak bi cihaz degil 10kg..Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSemih korsanım proje güzelde teknenin içinde ben yokken bot şalteri yada elektiriği açık bırakmaya içim el vermiyor.Bir gece yattım teknede saat gece 3 - 4 elektrik yanığı kokusu ile uyandım göz gözü görmüyor akü çökmüş voltaj 9 volt,ta güç bela dışarı çıktım biraz havalandırdıktan sonra içeri girdim ara ara baş kamaradaki dışı silikon kaplı ledler nasıl olduysa içinden kısa devre yapmış tesisattan ayırınca normale döndü.O yüzden içeride ben yoksam elektrikte olmayacak...