0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ç. N.

Ynt: Rota 660 soruları
« Yanıtla #120 : Ağustos 03, 2016, 19:44:12 »
Çok teşekkürler hakan korsan
*

K. T.

« Yanıtla #121 : Ağustos 09, 2016, 10:45:40 »
Çağdaş korsan merhaba... Benim tekne rota'ya göre biraz daha tonajlı ve uzun Hakan korsanın bahsettiği gibi 5 hp iki zamanlı yamaha ile rüzgar üstü esen 20 km rüzgara bile 1.5 mil civarı saatte seyir yaptırmakta... Tabii ki hava köpürürse ve dalgalar büyürse rüzgar üstü gitmek imkansızlaşır... Ama rüzgar altı ben 4.3 dm yaptım 5 hp ile ki insanlar bu mu götürüyor diyorlar... Avrupada 25 feet civarı birçok yelkenli tekne de kıçtan takma 9 hp altı makina var. Ayrıca biz dip sırtısı yapıyoruz teknenin motoru rolantide uzun süre kullanmak dizel makinalar için sağlıklı olmuyor. Biz balık avı işinde esasen bu aleti kullanıyoruz. Saatte tüketimi 2 litreyi geçmiyor.Bu motoru merem abi kıvanç ne veriyorsun al tamam gibi bir pazarlık ile verdiğinden ve gerçekten çok iyi durumda bir motor oldugundan bu tarz bir makinaya sabırlı bir şekilde doğru bir geko'dan bulabilirsin. Sağlıcakla kal...

*

Ç. N.

« Yanıtla #122 : Ağustos 25, 2016, 19:35:46 »
Yorumlariniz icin cok tesekkurler. Teknemi aldim sonunda

*

S. D.

« Yanıtla #123 : Ağustos 26, 2016, 10:21:53 »
Hayırlı uğurlu olsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ç. N.

« Yanıtla #124 : Ağustos 26, 2016, 11:33:13 »
Cok tesekkur ederim seval hanim....

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

C. D.

« Yanıtla #125 : Ağustos 26, 2016, 13:22:46 »
Altından su havuzluğundan neşe eksik olmasın.
*

Y. T.

« Yanıtla #126 : Ağustos 26, 2016, 14:35:10 »
 Bu Rotayı karada çok gördüm ancak seyirde hiç nasib olmadı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Çift cidar değil sanırım doğru mudur?
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2016, 14:35:51 Gönderen: Yusuf Topaloğlu »

*

Ç. N.

« Yanıtla #127 : Ağustos 30, 2016, 19:47:46 »
Arkadaslar malum tekneyi aldik fakat sizlerden bir ricam olacak.

Rota 660 i uzun yillar sorunsuz ve temiz kullanabilmek icin haftalik aylik yillik olarak ne gibi bakimlar yapmak ve nasil koruyucu onlemler almam gerekecektir.

Motor ve baglantili donanimlar, elektrik , fiber , krom , ahsap kisimlarini iceren.....

Ornegin bazi konularda okudugum pervanede olusacak kekamozlarin temizligi ve pervane bakimi, ulasilamayan yerlerde olusabilecek kuf pas vs gibi olusumlari onleme adina alinabilecek onlemler gibi...

Tecrubeleriniz benim icin cok onemli ve adeta check listim olacak. Tabiki bazi seyler yasayarak ogrenilecek ama ustadlarin tecrubelerinden de istifade etmek gerekir diye dusunuyorum.

Simdiden tesekkurler...
*

İ. O.

« Yanıtla #128 : Eylül 06, 2016, 12:57:07 »
sevğili arkadaşlar herkes rota icin birşeyler söyliyor sayğı duyuyorum ama bence haksızlık yapılıyor ben 2 yıldır denizin en sert oldugu ğökceadada kullanıyorum inanınki öyle boralara yakalandımki sağ salim limana geldim motorum yanmar 30 teknemi aldığımda en fazla 6 bucuk yapıyordum pervanemi 300 l değiştirdim 8 mıl yaptım hem motor rahatladı hem yakıt sarfiyatı azaldı ben cok memnunum ayrıca levye yaptırdım hem direksiyon hem levye kullanıyorum bazı arkadaşlar rota fir madan şikayet ediyor o kadar talep varki yetı şemiyorlar sırtı yaparken altı vuruyor tık demiyor   biraz reklam oldu ama yeni alacak arkadaşların ici rahat etsin diye acıklama yaptım
*

T. K.

« Yanıtla #129 : Eylül 06, 2016, 19:13:16 »
Rota firmasının sahibi Arslan Bey yoğun bakımdaymış umarım atlatır. Firma kapanmış durumdaymış. .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

R. Ö.

« Yanıtla #130 : Eylül 06, 2016, 20:07:35 »
Tekneleri teslim edemediği veya son teslimlerin hatalı olduğu söyleniyor. Firmada kendilerine açıklama yapacak kimse olmadığına dair şikayetler var.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. Ç.

« Yanıtla #131 : Eylül 06, 2016, 21:29:20 »
Tekneleri teslim edemediği veya son teslimlerin hatalı olduğu söyleniyor. Firmada kendilerine açıklama yapacak kimse olmadığına dair şikayetler var.

2013 yılının haberi bu

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

R. Ö.

« Yanıtla #132 : Eylül 07, 2016, 10:02:59 »

okusaydınız görecektiniz . Sorun, temmuz 2016 tarihlidir.
*

C. Ç.

« Yanıtla #133 : Eylül 07, 2016, 11:42:34 »

okusaydınız görecektiniz . Sorun, temmuz 2016 tarihlidir.
Rıfat bey sonuna kadar okudum video da izledim haklısınız lakin ben aslında sahibininin yoğun bakımda olduğunu söyleyen arkadaşa cevap yazmak istemiştim size gelmiş. Neyse bu konuyu geçelim başka bir konudan devam edelim.

Sizce rotaya olan talep fiyatının ucuz olmasından dolayı mıdır?  Yeterli yerli üretici yok fakat ben fiyatlarının da çok ucuz olduğunu düşünüyorum. Sizce ?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

K. T.

« Yanıtla #134 : Eylül 07, 2016, 15:44:24 »
Ülkemizde 6-7 metre arasında alınacak en iyi kayık Tacar Balıkçı 6.50 'dir... Her yerinden kalite akar. Havuzluğu rota'ya göre daha kücük denizciliği daha büyüktür. Ülkemizde 30-50 bin tl arası tekne için bütce ayrılır. Bu bütceye ilk ve en başta hitap eden firma Rota'dır... Ama gel gelelim bu firma birçok yönden hep sınıfta kalır. Bu firma insanın içinde deniz ve tekne üzerine olan aşkı bitirir. Pazarlama sistemleri bence tamamen yanlış olup ; üretim sayıları çok fazla oldugundan söylenen sözler ve verilen zamanlarda teslimatları hep aksamaktadır. Aslan bey'i fiziki acıdan gördüğümde 150-200 kg arasında koltuktan kalkamayan bir abimizdi. Oturduğu yerden tüm fabrikayı kontrol ediyordu. Firmaya baktığınızda esneklik sıfırdı. Müşteri ile ilişkiler çok zayıftı. Benim eleştirilerim %90 firma üzerinedir. Ürettikleri Rota fisher ne olursa olsun o parayı eden bir tekne.