0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cüneyt Abi korsanım Göcekte durum vakum pompası ile yapılıyor.Şimdi ben Senin gibimi yapayım yoksa vakum sistemimi kafam karıştı.selamlar
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapCüneyt Abi korsanım Göcekte durum vakum pompası ile yapılıyor.Şimdi ben Senin gibimi yapayım yoksa vakum sistemimi kafam karıştı.selamlarDeneyler göstermektedir ki Bu sorunun cevabı karışık şunları bilmek gerek:Birincisi nerelerde gezeceksin, ikincisi pis su tanklarının hacmi ne kadar? Marinalarda emme sistem var. Örneğin Hisarönü'nde bir tek Martı'ya atık su verebilirsin. Gökova'da ise Milta'ya..Göcek'teki yerleri geçen sene gitmediğim için bilmiyorum. Basma sistem için ise şans daha fazla.Gökova'da seyyar dolaşan tekneler, Bodrum limanı, Datça limanı, Selimiye falan gibi yerlerde atık verebilirsin.
Zafer'im soru şu8ydu: Sen mi basıyosun onlar mı emiyorlar ?
Bu emme yapan yerler acaba kaç litreye kadar alıyorlar? Bir sınır var mı? Bilen var mı? Mesela 500 litreyi çekebiliyorlar mı? Ayrıca hangi mesafeden yada derinlikten çekiyorlar? Aynı zamanda basma yapan teknelerin atıklarını da alabiliyorlar mı?
.............Emme yapan yerde 20T verdimdi. ............................./quote] Suat Zeybek Korsan, 20T nedir 20 ton anlaşılmasın , bir açıklama yapabilirmisiniz pis su tankınız hacmi nedir.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.............Emme yapan yerde 20T verdimdi. ............................./quote] Suat Zeybek Korsan, 20T nedir 20 ton anlaşılmasın , bir açıklama yapabilirmisiniz pis su tankınız hacmi nedir.Kadir Korsanim,Merkesde 10 + Sancak 8 + Iskele 8 olmak uzere toplamda 26 ton. (tabiki kaptanligini yaptigim yatin kapasitesi bu. s/y Gezgn'in degil tabi; onun sadece 550 litre) Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap