0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. Ö.

yapımı tamamiyle bana ait işe yarayıp yaramadığını test edemediğim dip e ışık göndermek için
çamaşır mandalı sepetinin etrafını led şerit ile dolayaraksu cirimsizliği için epoksi ile kaplama yaptım.

bitmiş hali
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

yorumlarınız varsa alabilirim
*

H. A. T. (. A. A.

Ynt: gece avı için yeşil led şerit ışık ( kendin yap)
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2016, 19:21:54 »
Projektör masallah o led çok gibi geldi bana benim girdiklerinde daha az uzunlukta led kullanıyorlardı.bu ledler çok kuvvetli.denemek lszim

*

H. B. T.

« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2016, 23:36:21 »
   Barış korsanım, çok güzel tasarım, sepeti dibe indirirken akü sepetin içinde mi teknede mi olacak?
Akü de epoksi malzeme ile kaplandığında tekrar aküyü şarj etmek sorun alacaktır. Deneme sonucunu merakla bekliyorum. Rast gele.

*

H. K.

« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2016, 05:06:41 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hava sert poyraz olunca denize açılmak yerine karadan at çekle aldık bu paşayı.
Mutfakta hala canlı.
*

H. K.

« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2016, 12:20:48 »
Fotografı yanlış konuya atmışım.
Saat sabahın beşi olunca oluyor böyle kazalar

*

M. T.

« Yanıtla #5 : Ocak 20, 2016, 13:56:39 »
Aslında yanlış konuya atmamışsın Hakan Korsanım  ;
O elinizde tuttuğunuz ve bize gösterip poz verdiğiniz balık , bizim teknenin mürettebatı levrekcan olur.Geçen günkü fırtınada tekne sert bir kavança yiyince bumba bunun kafaya çarptı ve denize düştü.O günden beri denizde aramaktayız kendisini ama bulamadık.Ne şans sen bulmuşsun
gerçi kendisi eğitimli ve kendisine öğretmiştik.Kaybolduğun zaman en yakın bir Geko ya kendini tanıtıp bizi bulmasını sağlaması gerekirdi.Ama bumbayı kafasına yiyince hafızası gitti galiba ne de olsa balık hafızalı.Her neyse eğer hala canlıysa mürettebatıma kavuştuğum için şanslıyım, eğer yaşamıyorsa ve evinin buzdolabında otopsi için bekliyorsa onu senden alıp son görevimi yerine getireceğim sığacık sırtlarında deniz gören mezarlığa gömeceğiz.
Ahhh levrekcan iyi bir mürettebattı.