0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    C. U.

İSPARK, Maltepe’de 100 tekne konaklama kapasitesine sahip yeni bir Karapark alanını hizmete açtı. Maltepe’de işletmeye açılarak yatçıların hizmetine sunulan 100 tekne konaklama kapasitesine sahip Karapark (çekek) sahasında tekne sahipleri konaklama, bakım ve onarım ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Ayrıca çekek alanında teknelere alt yıkama, elektrik ve su hizmeti de veriliyor.

Başvurular İstinye İspark Marina ofisinden yapılıyormuş.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Eylül 29, 2021, 15:57:33 Gönderen: Cihan Ulusoy »


*

    G. Ç.

Ynt: İSPARK, Maltepe’de 100 Teknelik Karapark’ı Hizmete Açtı
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2022, 01:19:22 »
Güncel bilgi vermek adına konuyu hortlatmak olacak ama , maalesef burası dolgu alanı önünde bulunan özel marina varimsi yere ibb nin el koyamamısından ötürü inat uğruna  açılmış bir karapark. Ne olacağı belli değil.  Yıllık fiyat 14 bin. Atma çekme rapması yok, sıkı durun yılda 1 defa ücretsiz vinçle indirme yapabiliyorsunuz. Ya sonra diye sormayın ben sordum cevap alamadım. Elektrik hizmeti evet var ama su hizneti yok. Güvenlik 24 saat fakat alanın girişinde değil denizin dibinde , kıyıdaki tekneler ne diye sordum bizim sorumluluğumuzda değil dediler. Biri el atarsa butik bir marina olur , çünkü solunda milli emlaktan kiralanan yer var sağında küçükyalı barınak. Denizde çok bir alanları yok. Büyük ümitlerle bende gittim ama  sonu hüsran oldu. Tek anladığım evet buraya düzgün bir yer yapılacak ama ne zaman ve nasıl ? 


*

    F. D.

Ynt: İSPARK, Maltepe’de 100 Teknelik Karapark’ı Hizmete Açtı
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2022, 01:40:56 »
Bu konuda bende bilgi istemistim Denizler belediyeye bağlı olmadığı icin belediyenin tekne park yapabilmesi icin onay alması gerekiyormus bu onayda sanirim gelmiyor.Buyuk sehirin Anadolu yakasında 2 projesi de beklemedeymis.


*

    İ. İ.

Ynt: İSPARK, Maltepe’de 100 Teknelik Karapark’ı Hizmete Açtı
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2022, 09:04:41 »
Kış boyu tekneyi karada tutayım, fiber onarımları, elektrik aksamının yenilenmesi filan derken ulaşım açısından Maltepe karapark çok cazip görünüyordu.Tekneyi satın aldığım Nisan ayından beri takipteyim ama sonuç malesef hüsran oldu. Bu alan belediye tarafından düzgün işletilse sadece römorklu teknelere hizmet verilerek sınırlı alana maksimum adette tekne sığdırılır hem de atma çekme işleri uygun bir rampa hizmetiyle mükemmel bir şekilde gerçekleştirilebilirdi.11 Ekim 2022 itibariyle yıllık istenen ücret neredeyse Yalova Setur ile aynı seviyeye geldi.Bu rakam Nisan ayında verilenin tam iki katı.Üstelik bir marina hizmeti yok, sadece karada kışlama için verilen rakam.Belediyenin içinde bulunduğu mevzuat sorununu anlıyorum ama elindeki var olan kaynakları da bu şekilde harcaması üzücü oldu. Karada kışlama için Anadolu yakasında arayışlarım devam ediyor.Bilgi sahibi kaptanlarımız yol gösterirse ne iyi olur.


*

    A. D.

Ynt: İSPARK, Maltepe’de 100 Teknelik Karapark’ı Hizmete Açtı
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2023, 17:23:23 »
Selam
02.06.23 tarihinde teknemi denize indirmek için yer ararken ispark’ın Maltepedeki yerine uğradım . Müdür işe konuştuk kapatıyorlarmış Maltepe’yi üzüldüm “Karadaki park halindeki tekneleri indiriyoruz dışarıdan tekne indiremiyoruz çünkü kapatıyorlar burayı” dedi