0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    G. B.

Yelken-tekne tecrübesi edinmek isteyen gemici
« : Mayıs 12, 2023, 11:37:42 »
Değerli korsanlar selamlar,

İzmir'de yaşayan, home office lojistik işiyle uğraşan bir korsan adayıyım. Aranıza yeni katıldım. Daha önceki yıllarda haftalık mavi tur teknesinde gemicilik yaptım ve bu tecrübe aklımdan çıkmadı. Araya biraz zaman girse de bilgilerimi hep taze tutmaya çalışıyorum. Siz değerli kaptanlarımdan ricam tecrübe edinmem konusunda yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Teknem yok, ilerde edinmek istiyorum. Gemiadamı cüzdanım ve amatör denizci-kmt belgelerim mevcut.

Sevgiler saygılar
Güney Bulut
0506 442 2275


*

    Ö. Ö.

Ynt: Yelken-tekne tecrübesi edinmek isteyen gemici
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2023, 14:01:20 »
Güney merhaba, HOŞGELDİN! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Harika bir tanıtım yazısı olmuş (yeri doğru olmasa da sorun değil), bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Çoğu kişi foruma ilk girişte kendini böyle güzel tanıtmıyor.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İlk kayıt sırasında gönderilen emailde de okumuşsundur, Gezgin Korsan'daki sıcak, dostane paylaşım ve yardımlaşma ortamının sürdürülebilmesi için üyelerin yüzlerini görebileceğimiz bir forum profil fotoğrafına (avatar) sahip olmalarını önemsiyoruz.

Böylece birbirimiz hakkında en temel bilgileri bilerek (sanki bir limanda, koyda karşılaşıp tanışmış, kendimizi tanıtmış gibi) ve karşılıklı yüzümüze (fotoğrafına) bakarak yazışarak çok daha sıcak, samimi, güvenli ve keyifli bir mecra olabileceğimizi düşünüyoruz.

Profil fotoğrafı konusunda yardım ihtiyacınız varsa Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 'den yararlanabilirsiniz.

Bundan sonra diğer korsanlar canı gönülden yardımcı olacak, fikirlerini söyleyecek, imkanı olan sizi çağıracaktır.

Benim fikrim forumda aktif olun, etkinlik ve organizasyonları takip edip katılın, amatör denizcilik camiasındaki sosyal çevrenizi genişletin, sonrasında sorduğunuz konuda pek çok seçeneğe kavuşacağınıza inanıyorum.

Ek olarak neden, ne zaman, nasıl gemiadamı cüzdanı aldın, hiç gemilerde çalıştın mı? vb.
Bu konularda da yazarsan zevkle okuruz..

Tekrar hoşgeldiniz.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2023, 14:03:34 Gönderen: Özgür Ökten »


*

    G. B.

Ynt: Yelken-tekne tecrübesi edinmek isteyen gemici
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2023, 15:25:02 »
Merhaba Özgür Bey,

Öncelik önerinize uyup profil resmini değiştirdim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Gemiadamı cüzdanını mesleğe başlamadan önce almıştım. on yıl kadar önce. Kekova sularında mavi tur teknesinde çalıştım bir süre. Daha sonra iş, evlilik farklı mecralar girdi araya. Ama deniz akıldan çıkan bişey değil malumunuz.  Karadan bakmayla doyulmuyor. Şimdilerde tekrar fırsat yaratıp sularda olmak istiyorum. Umarım bir yolunu bulurum.

Sevgiler..


*

    Ö. Ö.

Ynt: Yelken-tekne tecrübesi edinmek isteyen gemici
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2023, 15:50:15 »
Meslekdaş olduğumuza sevindim! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kaş Kekova bölgesi de mavi yolculuk için en sevdiğim yerlerdir, havalı Göcek curcunası dışına ikna edebildiğim tüm misafirlerimi keyifle getiriyorum o bölgeye.. Umarım hep böyle kalır..

Denizlerde de görüşmek üzere, selametle..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap