0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    M. A.

Merhabalar,
Teknemde bulunan Honda EU10i Jeneratörümü, yerine EU22i modelini almamdan dolayı satmaya karar verdim. Toplamda 3 saat çalışmamıştır, kondisyonu çok çok iyi durumdadır. Fotoğraflardan da görüleceği üzere etiketleri bile sıfırdan farksız durumdadır.

Sessizliği ve kalitesi ile ünlü olan Honda jeneratörleri kullanan kaptanlarımız nasıl bir ürün olduğunu bilirler. Teknik detayları merak eden kaptanlarımız için altta linkini bırakıyorum:
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gücü limitinde aletlerinizi 220V ile çalıştırabilir, aynı zamanda ihtiyacınız olduğunda tüm akülerinizi sahil kablonuz yoluyla güvenle şarj edebilirsiniz. Aynı zamanda acil durumlarda denizde önemli bir yedekleme sistemidir. İlk çalıştırdığımda zincirlik kapağı üzerinde bırakıp havuzluğa döndüğümde sesini duyamamış stop ettiğini sanmıştım, meğersem çalışıyormuş. Muadillerine göre ses hususunda rakipsizdir.

İnternette şu an satış fiyatı bulamadım, ama Eu22 modelini aldığım yerde bu Eu10 modelinin raftaki fiyatı 31.000TL idi. (geçen haftalarda internette 28.600TL'ye satan bir mağaza vardı şu an çıkmıyor)

22.500TL'ye İstanbul Tuzla Viaport'ta teslim edebilirim ya da İst. Anadolu yakasında konuşarak makul bir yere de getirebilirim.
 
İlgilenen kaptanlarımız benimle mesaj yoluyla iletişime geçebilirler.

 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap




*

    M. A.

Şİmdi olmuş nerede ise 40 bin kusur ...Ben de arayış içindeyim ama hala karar veremedim...