0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seri numarasını espri olarak yazmıştım ama bence olması gerekir.Eyy Ultracılar bu o kadar zor ve pahalı bir işlem değil bence yapın. Olmaz, yapılamaz diyenler varsa da bana yonlendirin , ben anlatırım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapWedge Marine Firma sahibi ile yaptığım görüşmeler ve test videoları beni ürün konusunda ikna etti ve 16 kg galvanizli versiyonu satın aldım. Geçen hafta sonu İsmail bey (firma sahibi) bizzat kendisi tekneme kadar getirip teslim etti. Kendisi de yelkenci olan İsmail Bey uzun yıllardır metal işleme sektöründe faaliyet gösteren bir firma sahibi olunca kendi çapasını kendisi imal etmeyi düşünmüş, 3 yıllık bir test ve deneme yanılma sürecinden sonra ürün son halini almış. Kendisi sonuçtan memnun olunca ürünü ticari boyuta taşımaya karar vermiş. Böyle bir geliştirme sürecinden geçmesi ürünü satın almamda en büyük rolü oynadı. Teknem şimdilik karada, mart sonunda denize inince çapanın performansı hakkındaki tecrübelerimi paylaşacağım. Umarım ülkemiz sektördeki ikinci markayı da kazanır.Hayırlı olsun. Peki üreticiye sorabildiniz mi, neden tırtıklı yapmışlar demiri? Tırtıklar ne amaçla eklenmiş sağına soluna?? Taramamasına katkı amaçlı ise ,hiç sanmam faydası olacağını. Sanırım görsel amaçlıdır...
Wedge Marine Firma sahibi ile yaptığım görüşmeler ve test videoları beni ürün konusunda ikna etti ve 16 kg galvanizli versiyonu satın aldım. Geçen hafta sonu İsmail bey (firma sahibi) bizzat kendisi tekneme kadar getirip teslim etti. Kendisi de yelkenci olan İsmail Bey uzun yıllardır metal işleme sektöründe faaliyet gösteren bir firma sahibi olunca kendi çapasını kendisi imal etmeyi düşünmüş, 3 yıllık bir test ve deneme yanılma sürecinden sonra ürün son halini almış. Kendisi sonuçtan memnun olunca ürünü ticari boyuta taşımaya karar vermiş. Böyle bir geliştirme sürecinden geçmesi ürünü satın almamda en büyük rolü oynadı. Teknem şimdilik karada, mart sonunda denize inince çapanın performansı hakkındaki tecrübelerimi paylaşacağım. Umarım ülkemiz sektördeki ikinci markayı da kazanır.
Çakma delta çapamı emekli ederek(yoksa o beni emekli edecekti) Wedge Marine Galvaniz 16 ya geçiş yaptım. İlk izlenimim çok başarılı. Çok farklı zeminlerde deneme şansım henüz olmadı, su sıcaklığı da henüz maske şnorkel ile çapa kontrolü yapacak seviyeye gelmedi ama gördüğüm kadarı ile kum zeminde son derece başarılıydı. Bosa tutup 2000 devire kadar tornistan vererek denedim bir sıkıntı olmadı. Doğru seçim yapmış olduğumu düşünüyorum bu sebeple hem kendi adıma ama hem de Türk Üreticilerin geldiği nokta adına gerçekten çok sevindim. Sezon başladığında farklı zemin ve derinliklerde denemeler yaparak sonuçlarını yine burada paylaşacağım.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇakma delta çapamı emekli ederek(yoksa o beni emekli edecekti) Wedge Marine Galvaniz 16 ya geçiş yaptım. İlk izlenimim çok başarılı. Çok farklı zeminlerde deneme şansım henüz olmadı, su sıcaklığı da henüz maske şnorkel ile çapa kontrolü yapacak seviyeye gelmedi ama gördüğüm kadarı ile kum zeminde son derece başarılıydı. Bosa tutup 2000 devire kadar tornistan vererek denedim bir sıkıntı olmadı. Doğru seçim yapmış olduğumu düşünüyorum bu sebeple hem kendi adıma ama hem de Türk Üreticilerin geldiği nokta adına gerçekten çok sevindim. Sezon başladığında farklı zemin ve derinliklerde denemeler yaparak sonuçlarını yine burada paylaşacağım.Efe kaptan Merhaba, iyi haftalar,Delta çapadadan neden memnun değildiniz acaba?