0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. K.

Ynt: Bosch Orbital Zımpara kedi dili (yapışkan cırt) sorunu?
« Yanıtla #15 : Nisan 06, 2017, 10:52:43 »
ayrıca benim anlamadığım,
biz bunun aynısı ile iki teknenin altını dibine kadar zımparaladık, gayet de iyi durumdaydı alet.
 sen ne ettin de yepyeni alet bu hale geldi?
*

M. C.

« Yanıtla #16 : Nisan 06, 2017, 12:10:09 »
Perpadaki servis kapanmış malesef.

Bende eskisini "velcron" yapıştırarak tekrar hayata döndürürüm diye saklıyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. T.

« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2017, 16:23:06 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Gercekci olalım kac kişi bu aletlere,elektrik supurgesi baglıyor??
Ben hic baglamadım,bagladım diyen varsa parmak kaldırsın?
Bugün Marm. Netsel, iki kere 3 er dakikalığına uğradım ve bak ne tesadüf...

*

Ş. Ö.

« Yanıtla #18 : Nisan 06, 2017, 17:08:11 »

404 plastik çelik ile yapıştırdım(çift kompenentli)Tekne altında çok ısındığı da sorun çıkartır mı bilmiyorum. Toz deliklerini de açmadım.
*

S. T.

« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2017, 22:40:04 »
Elektrik süpürgesi olarak söylemedim Servet Korsan.
Delikler zımpara arasına dolmayı engelliyor, eğer çok kullanılacaksa zımparanın hızlı aşınması sebebiyle maliyeti arttıran bir  husus. Arada bir kullanılacaksa sorun değil, yapılabilir.
Makine iyiyse ve mümkünse tabla değiştirilebilir dedim. Mümkün olmaması bazen tablanın bulunamaması da olabilir.
Ama akademik olmaya çalışmadım.
Aynı şeyleri söylemişiz özetle... Ama istemezsen söylemem.

Estagrurullah...Ben şekilcilige karşıyım,her zaman ekmegin fırıncıdan alınmasından yanayım..ama bazen ''yokluk ve yoksulluk'' insanları farklı yönlendirebiliyor,bunun altını çizmek istedim..Ayıca demirleme,baglar konusunda yazıların da gercekten tırnaksız akademikti..yigidi öldürürüz ama hakkını da veririz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap..

*

H. Z.

« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2017, 09:01:44 »
Bu aparatı bulduk Bostancı Sanayi'den. Tüm orbitallere uyan standart bir alet. Narin ve minik  cüssemle de test ettim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap gayet verimli çalıştı. Sonuç: Testi başarıyla geçti.

Değerli yardım ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim sevgili GeKo'lar.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Y. T.

« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2025, 23:10:12 »
  Merhaba Konu orbital diye aratınca buraya düştüm Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bugün Einhell marka orbital zımpara makinası aldım K..taş tan. Einhell TE RS 18 modeli 6 kademe ayarı var 4.0 Ah de batarya aldım. Evde kutuyu açtım deneyim dedim makina güzel . Ancak elimle tuttuğumda döner tablayı durdurabiliyorum bu normal mi ? Daha önce orbital makina kullanmadım. Hızı 4 ve üzeri yapınca tutamıyorum.

*

M. A.

« Yanıtla #22 : Ekim 13, 2025, 07:12:42 »
Orbital sander dediğiniz zaman aklima ilk gelen marka

Mirka DEROS 650X CV , mükemmel bir alet.
*

A. K.

« Yanıtla #23 : Ekim 13, 2025, 09:10:14 »
Orbitalin özelliği titreşim yaparak zımparalamasi. Normal spiral taşlar gibi değil.
200-300 wattlari tutabiliyorsun onlar genellikle  yumuşak olduğu icin ahşap uçin geçerli.
Bizim polyester icin 500 wattan buyuk olmasi lazim .  Zorlarsaniz onlari da tutarsiniz.
*

Y. T.

« Yanıtla #24 : Ekim 13, 2025, 09:57:54 »
Tahmin ettim teşekkürler bilgi için ben genelde kamara içi ahşap yenileme üzerinde ve havuzluk bazı yerlerinde eski boyayı temizlemek için aldım.