0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    A. T.

Tekne ziyareti
« : Haziran 30, 2023, 17:17:12 »
İyi tatiller ☺ Tekstil işi ile uğraşıyorum nişanlım sağlıkçı devlet memuru şuan antalyadayız, 40 yaşındayız. Antalya ve Muğla tarafında 2 3 gün için misafir edebilecek aile varımıdır diye düşündük ?  🙂 Masraflara ortağız..


*

    A. T.

Ynt: Tekne ziyareti
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2023, 17:02:16 »
….


*

    Ö. Ö.

Ynt: Tekne ziyareti
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2023, 18:08:03 »
Merhaba, hoşgeldiniz! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Görüyoruz ki aslında foruma yeni gelmemişsiniz, yaklaşık 1 yıllık üyesiniz ama henüz üyelik ile ilgili bazı prosedürleri tamamlamak için fırsatınız olmamış.

Gezgin Korsan'daki sıcak, dostane paylaşım ve yardımlaşma ortamının sürdürülebilmesi için tüm yeni üyelerin yüzlerini görebileceğimiz bir forum profil fotoğrafına (avatar) sahip olmalarını önemsiyoruz.

Böylece birbirimiz hakkında en temel bilgileri bilerek (sanki bir limanda, koyda karşılaşıp tanışmış, kendimizi tanıtmış gibi) ve karşılıklı yüzümüze (fotoğrafına) bakarak yazışarak çok daha sıcak, samimi, güvenli ve keyifli bir mecra olabileceğimizi düşünüyoruz.

Tahmin ederseniz ki kimse teknesine tanımadığı, sokaktan geçen herhangi birini misafir etmek istemez, tanımadığımız insanlar ile ancak ticaret (ücreti karşılığı hizmet vermek manasında) yapılabilir ama onun da yeri burası değil.

Dolayısı ile bu başlıktaki "misafirlik" talebinizden önce kendinizi daha çok tanıtmak, forumda aktif olmak, çevre edinmek ve insanlarla karşılıklı iletişim içinde olmanız bu tip bir isteğe olumlu cevap alabilme ihtimalinizi arttıracaktır.

Profil fotoğrafı konusunda yardım ihtiyacınız varsa Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 'den yararlanabilirsiniz.

Tekrar hoşgeldiniz..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap