0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. Z.

Fotoğraf Yarışmasını Tekrar Düzenleyecek Gönüllü Aranıyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Evet kim?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. D.

Gönüllüde ne gibi özellikler ve becerileri olması gerek?

*

M. A.

Ben hiç düzenlemedim, talip olamam ama açılırsa çektiğim çok güzel bir fotoğraf var.. Yarışmaya katılmak isterim mutlaka...

*

N. Y.

"Gönül" olması gerek abi. Başka bir şeye gerek yok. (Bence)
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Gönüllüde ne gibi özellikler ve becerileri olması gerek?
*

C. G.

Boke kisisi ben yaparim diyor hemde cok gonulluluyum diyor... Olmazsa Ali Unal kisisisi yapsin favori adayim.
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2015, 22:43:32 Gönderen: Cenk Gürsel »

*

A. Ü.

Boke kisisi ben yaparim diyor hemde cok gonulluluyum diyor... Olmazsa Ali Unal kisisisi yapsin favori adayim.
Cenk ağbi.Fotoğraf konusunda amatör hobi amaçlı fotoğraf Çekiyorum.Dolayısıyla böyle bir sorumluluk altına giremem. Fotoğraf bilgim ve tercübem yeterli değil,Böyle bir göreve saygılar ağbi..
*

C. G.

Yaparsin kardesim, Boke kisisi hoc fotograf cekmeden moderator olmustu hoc olmazsa senin sualti suustu tecruben var Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. E.

Aylık yerine yıllık düzenlense; ilgi, katılım, heyecan daha fazla olmaz mı?
*

K. T.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 2015 yılın en iyi fotoğrafı yarışması düzenleyelim bence de... Katılımcılar deniz tekne konulu fotoğrafları ile katılsın... Derim ben Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. Ü.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 2015 yılın en iyi fotoğrafı yarışması düzenleyelim bence de... Katılımcılar deniz tekne konulu fotoğrafları ile katılsın... Derim ben Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Süper fikir.Hatta birinciye,Flama.ikinciye,tişört.Üçüncüye.Bandana. ne dersiniz?
*

E. B.

Ynt: Fotoğraf Yarışmasını Tekrar Düzenleyecek Gönüllü Aranıyor :)
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2015, 10:02:58 »
Erol abi nerdesin?   Olmaz o yarışmaaaa.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Y.

« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2015, 17:13:57 »
Benim de hiç fotoğraf bilgim yoktu. Zaten değerlendirmeyi korsanlar anketi oylayarak yapıyor. Anket düzenlemeyi de HakanZ anlatır. Her korsan yapabilir.
*

H. Z.

« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2015, 01:24:19 »
Gönüllü çıkmayınca Öznur korsan göreve talip oldu. Belki de Ersin korsandan korkusundandır bilinmez Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şaka bir yana yakında başlayacak foto yarışması yeniden..

Edit: Aha, zaten yazmış bile Öznur korsan Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu durumda konu kapandı sanırım. Böylelikle bir konun daha sonuna gelmiş durumdayız sevgili korsanlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2015, 01:27:27 Gönderen: Hakan Zorlu »