0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ö. K.

Biraz önce de bir mesaj yazmaya çalıştım ama beceremedim sanırım.
Tekne ilanı ile başlayayım: Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

2003 yapımı ama 2022'de tamamen yenilendi, 3 yıl Acıbadem Proje Yönetimi ekibi ile yarıştı, gezdi. Eski ve yeni resimlerini whatsapptan bana ulaşanlara iletebilirim. Şimdi Kalamış'tan çıkmak zorunda kaldığım ve diğer teknemiz de Kalamış'ta kaldığı için satıyorum. 1.2 milyondan 800 bin liraya düştüm fiyatı, çünkü ahşap tekne olduğu için ilgisiz kaldığı son bir kaç ayda iyileştirilmesi gereken yerler olduğunu gördüm. Aslında basit marangozluk işleri ama yine de sezon başlamışken vereyim gitsin fiyatıdır bu... Hikayesini de ilgilenen arkadaşlara iletirim. Evet teknenin hikayesi var. Hatta içinde özetini anlatan bir plaka var. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 
*

Ö. Ö.

Ynt: Günlük seyir ve IRC 3-4-Gezi sınıfı 9.8m Bootes Satılık
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2026, 21:31:06 »
Önceki mesaj yanlış yerde olmuştu, bu doğru yerde..
Eskisini kaldırdım, buradan devam edebilirsiniz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Tekne çok güzel görünüyor, Bootes ile yarış dünyasına gireceklere şimdiden iyi eğlence ve başarılar diliyorum.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap