0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

C. Ş.

POLAR Jeneratör İnvertör Arızası
« : Mayıs 28, 2024, 15:01:12 »
Merhaba Kaptanlarım,
Teknemde 8Kva 6,4Kw Polar Jeneratör Mevcut.
Maalesef invertörüm arızalı. Jeneratörün ürettiği elektriği dengeleyip çıkış vermiyor.
Jeneratör 2016 Model. Firmayı aradığımda jeneratörümün çok eski model olduğunu söyleyip, bu invertörün ellerinde olmadığını söylediler.
Bu invertörü nereden bulabilirim? İtalyan firmada cevap vermiyor
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2024, 15:02:37 Gönderen: Cüneyt Şloser »
*

E. Ç.

Ynt: POLAR Jeneratör İnvertör Arızası
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2024, 15:37:11 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Merhaba Kaptanlarım,
Teknemde 8Kva 6,4Kw Polar Jeneratör Mevcut.
Maalesef invertörüm arızalı. Jeneratörün ürettiği elektriği dengeleyip çıkış vermiyor.
Jeneratör 2016 Model. Firmayı aradığımda jeneratörümün çok eski model olduğunu söyleyip, bu invertörün ellerinde olmadığını söylediler.
Bu invertörü nereden bulabilirim? İtalyan firmada cevap vermiyor
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Amer Group da inverter tarafına sanırım italsea tarafı bakıyor nsm değil.

Genel müdürlerin mail adresleri;

Ofis telefon

+39 0445 431014

*

C. Ş.

« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2024, 17:39:26 »
Erdem Bey,
Çok Teşekkür Ederim.

*

E. Ç.

« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2024, 17:54:02 »
Rica ederim. Umarım işinize yarar.

Ayrıca, solar invertör tamiri yapan tüm servisler kartınızın tamiri konusunda destek verebilir size.

*

E. O.

« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2024, 21:41:18 »
Polar yerli markadır.  Üretici Ünver makine. Fischer Panda markasının uzun yıllar distribütörlüğünü yaptıktan sonra birebir aynı jeneratörü kendileri yapıp piyasaya sürmüşler.  Onlarla mı görüştünüz ?

Bende aynı jeneratör var. 2020 de aldım. Inverter'i değişti mi bilemedim. Bendekinin kasasının görüntüsü daha farklı.

Dsitribitör yardımcı olmuyorsa elektronik tamiri yapan bir yer arızasını bulup tamir edebilir.

F
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2024, 21:43:34 Gönderen: Emre Odabaşı »