0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. G.

Bavaria Cruser37
« : Nisan 06, 2025, 07:43:44 »
Merhabalar 2015 model Bavaria Cruser37 sahibiyim. 2018 yılında ikinci el olarak teknemi aldım. Bu sene 2025 Şubat ayında hem sancak hem de iskele güverte yan camları teknemde kırıldı. Herhangi bir darbe izi yok. Sigorta eksperi malzeme yorgunluğu diyerek ödeme yapmama kararı verdi😔.
Sormak istediğim bu durumla hiç karşılaştınız mı? Yeni camların tedarik süreci hem masraflı (Almanya'dan) hem de uzun acil çözüm kalın su geçirmez bant yaptım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. E.

Ynt: Bavaria Cruser37
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2025, 12:53:32 »
Malzeme yorgunluğuda ne imiş garantiden yaptirmiyosunuz ki sonuçta, muhafiyet tutarinin altinda kaldigi için ödeme yapmamış olabilir,  muhafiyet tutarini biliyor musunuz

*

S. K.

« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2025, 14:50:57 »
Genel muafiyet tutarı 500€ (mapfre)... Altında kalacağını sanmıyorum...

*

M. G.

« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2025, 21:54:28 »
Sigortam Mavi Dalga Allianz ve bildiğim kadarı ile de genel muafiyetim yok
*

A. E.

« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2025, 08:26:47 »
Gercekten cok ilginç bi durum,

*

E. S.

« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2025, 11:48:07 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sigortam Mavi Dalga Allianz ve bildiğim kadarı ile de genel muafiyetim yok
%0,5 lik bir muafiyet mavi dalga policelerinde de oluyor. Poliçenizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim