0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıllar önce sorumlu hemşireliğini yaptığım bir serviste, hiç anlaşamadığım, sürekli tartıştığım, bana göz göre göre zorluklar çıkaran, hatta bir keresinde herkesin içinde bağırıp çağırarak beni ağlatan, devamlı didişip durduğum bir asistan doktorumuz vardı. Bir gün ona "Sana artık bir şey söylemiyorum. Umarım Allah belanı verir" diye beddua ettim. Ne mi oldu? Allah sesimi duymuş olacak ki beni onun karısı yaptı.
Buyur Ateş Korsanım?Bir hata mı yaptım yoksa?
Sen eskiden hemşire miydin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap DİŞ Hekiminden Korkmayan TAŞ olsun ...(!) TAŞ KORSANİzninizle düzeltiyorum Möröy Korsanım;Diş tedavisinden korkmayan TAŞ olsun,Dişciye gelmeyene aşkolsun!!!!Tekne parası biriktiriyoss burda... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
DİŞ Hekiminden Korkmayan TAŞ olsun ...(!) TAŞ KORSAN
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap DİŞ Hekiminden Korkmayan TAŞ olsun ...(!)Diş hekiminden korkmuyorummmmm. Demek ki taş olmıyacağım... Diş hekimim güvenilir biri:))) Nede olsa aileden... TAŞ KORSANİzninizle düzeltiyorum Möröy Korsanım;Diş tedavisinden korkmayan TAŞ olsun,Dişciye gelmeyene aşkolsun!!!!Tekne parası biriktiriyoss burda... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTekne parası biriktiren Noyan Korsan'a ithaf ediyorum bu videoyu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap DİŞ Hekiminden Korkmayan TAŞ olsun ...(!)Diş hekiminden korkmuyorummmmm. Demek ki taş olmıyacağım... Diş hekimim güvenilir biri:))) Nede olsa aileden... TAŞ KORSANİzninizle düzeltiyorum Möröy Korsanım;Diş tedavisinden korkmayan TAŞ olsun,Dişciye gelmeyene aşkolsun!!!!Tekne parası biriktiriyoss burda... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
DİŞ Hekiminden Korkmayan TAŞ olsun ...(!)Diş hekiminden korkmuyorummmmm. Demek ki taş olmıyacağım... Diş hekimim güvenilir biri:))) Nede olsa aileden... TAŞ KORSAN
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap DİŞ Hekiminden Korkmayan TAŞ olsun ...(!) TAŞ KORSANİzninizle düzeltiyorum Möröy Korsanım;Diş tedavisinden korkmayan TAŞ olsun,Dişciye gelmeyene aşkolsun!!!!Tekne parası biriktiriyoss burda... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTekne parası biriktiren Noyan Korsan'a ithaf ediyorum bu videoyu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap