0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman Bakır’ın yazısındaki bazı tespitler doğru, bazıları da yorum kaldırır, tartışılabilir. Ama ifade tarzı yanlış. Osman Bakır’ın “yıkıcı yapısalcı” bir yaklaşımda olduğunu farz etsek bile, sert bir giriş olmuş.
Sedat Korsanım (pardon size korsan diye hitap ettiğim için ağız alışkanlığı) neden talebinizi ingilizce dile getirdiniz, Osman Korsanın(bak yine yaptım) türkçe anlamadığını mı düşündünüz? Bunu size düşündüren ne oldu? Milyonları peşinden koşturacak kadar yakışıklı bir rock star olduğu için mi kıskandınız?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSedat Korsanım (pardon size korsan diye hitap ettiğim için ağız alışkanlığı) neden talebinizi ingilizce dile getirdiniz, Osman Korsanın(bak yine yaptım) türkçe anlamadığını mı düşündünüz? Bunu size düşündüren ne oldu? Milyonları peşinden koşturacak kadar yakışıklı bir rock star olduğu için mi kıskandınız?Valla ben gidip PP'mi rahmetli Neil Peart veya Nicko McBrain olarak değiştireceğim bu gidişle... Zaten bugün Atilla korsan'la Setur Yalova'da konuştuk, yeni profil resmimin çok yaşlı göründüğü iltifatını lütfetti... Bahaneyle onu da halletmiş olurum...
Bu başlık altında, tek başına seyir yapan veya yapmak isteyen, planlayan yelkenciler için kaynak oluşturmak istiyorum. Bu konuda bulduğum makaleleri, videoları vs.. kaynak belirterek burada paylaşmak istiyorum.. Tek başına ... Yanaşma, ayrılma, demir atma, güvenlik,sağlık, teknik vs.. konularında başucu kaynağı olarak kayıtlarda kalabilir.. Bununla ilgili elinde yabancı kaynaklar olan korsanlar eğer imkanları var ise kısım, kısım da olsa çevirisini yapıp paylaşabilirlerse çok memnun olurum..
Seyirde, elini uzatıp denize daldırıp kafanı ıslatamıyorsan benim anladığım manada denizci değildir .