0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

N. B.

Ynt: Uzun Bir Vardiya
« Yanıtla #30 : Ocak 28, 2010, 14:24:17 »
Hoş bir yazı. Zevkle okudum.

Yanlız şu "vardiye"yi Vardiya diye düzeltsek.
*

S. Z.

« Yanıtla #31 : Ocak 28, 2010, 14:26:01 »
Tesekkurler Seval Korsanice.

Bu yaz da kis da Poseydon birileri tarafindan cok kizdirilmis heralde, denizler cok sert geciyor.
Ama denizde olmak yine coook guzel  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

*

S. Z.

« Yanıtla #32 : Ocak 28, 2010, 14:27:18 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hoş bir yazı. Zevkle okudum.

Yanlız şu "vardiye"yi Vardiya diye düzeltsek.

Sucu lisan ettiysek affola sevgili Noyan Korsan. Duzeltmen icin tesekkurler.

*

N. B.

« Yanıtla #33 : Ocak 28, 2010, 14:28:28 »
Rica ederim. Biz düzeltemiyoruz heralde.
*

S. Z.

« Yanıtla #34 : Ocak 28, 2010, 14:33:19 »
Rica ederim. Biz düzeltemiyoruz heralde.

Sanirim konu basligini moderatorumuz duzeltebilecek. Ben biraz kurcaladim ama bulamadim nasil yapilacagini.

*

H. E.

« Yanıtla #35 : Ocak 28, 2010, 14:41:41 »
hakan E ne diyorsun şu balık işine...

değil çıkrıkla balık tutmak  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

ismi lazım değil bazılarının istavrit çirozları bilem yok  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Valla benim açımdan sorun yok! "Balık Avı" diye konu açıp, video çekip balık hariç herşeyi gösterenler yorum yapsın. Bak balık gösterecek olan hiç öyle kamış, çıkrık demeden langırt diye koyuyor balığın resmini...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. D.

« Yanıtla #36 : Ocak 28, 2010, 14:49:01 »
Bu da benim balığım ama sevmek için.
Yemek için değil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Link' e tıklayınca yanlış video açılıyor ama.
En sondaki RASH olan video olacak.
Link göndermeyi bile beceremedim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2010, 14:51:05 Gönderen: Seval Duban »

*

S. Z.

« Yanıtla #37 : Ocak 28, 2010, 14:59:51 »
3-5 aydir dalis yapmamistim. Guzel, hosuma gitti.
Evrende iki yer vardirki yercekimini hissetmedigimiz; biri uzay digeri ise, sualti. Ben ikincisini her zaman tercih etmisimdir.
*

S. D.

« Yanıtla #38 : Ocak 28, 2010, 15:04:23 »
Benim de sualtını seviyor olmamın en büyük sebebi yerçekiminin olmayışı. Suda asılı kalmak gibi.
Sınırsız hareket özgürlüğü hoşuma gidiyor.
*

S. Z.

« Yanıtla #39 : Ocak 28, 2010, 15:07:45 »
Tek kelimeyle; KESINLIKLE
*

m. b.

« Yanıtla #40 : Ocak 28, 2010, 16:42:37 »
asılı kalma duygusu ( halata bağlı olarak paraşüte asılı kalma Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) yamaç paraşütü ve paramotorda da var. heleki pufuduk kümülüslerin üzerinde uçarken..

bu arada hoşgeldin suat korsanım.. harika yazılarını özlemişiz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

seval korsan verdiğin linkteki film şahane. müzik te öyle. balığa elini uzatan sarı saçlı sarı potinli siyahlar giymiş korsan kılıklı  dalgıç kişisi senmisin yoksa?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: Ocak 28, 2010, 16:44:18 Gönderen: Mustafa Aziz Çınar »
*

S. D.

« Yanıtla #41 : Ocak 28, 2010, 16:44:57 »

seval korsan verdiğin linkteki film şahane. müzik te öyle. balığa elini uzatan sarı saçlı sarı potinli siyahlar giymiş korsan kılıklı  dalgıç kişisi senmisin yoksa?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Evet, o kişi benim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Şimdi izleyince dalışı çok özlediğimi farkettim.
Pullarım kurudu kaldı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Z.

« Yanıtla #42 : Ocak 28, 2010, 16:50:12 »
asılı kalma duygusu ( halata bağlı olarak paraşüte asılı kalma Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) yamaç paraşütü ve paramotorda da var. heleki pufuduk kümülüslerin üzerinde uçarken..

bu arada hoşgeldin suat korsanım.. harika yazılarını özlemişiz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

Hosbulduk Mustafa Korsanim.
Yamac parasutu denemedim. Dolayisiyla yorum yapmayacagim ama duz mantikla gidilecek olursa hep asagiya dogru
gidis galiba, yani yer cekimine karsi sonunda malubiyet var gibi. Ama eminim cok zevkli.dir.
*

N. Y.

« Yanıtla #43 : Ocak 28, 2010, 16:54:58 »

Suat Korsanım anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Sizi izlemeye devam ediyoruz.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Z.

« Yanıtla #44 : Ocak 28, 2010, 16:59:19 »

Suat Korsanım anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Sizi izlemeye devam ediyoruz.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Nedim Korsanim tesekkur ederim. Uzun zamandir yazmamaktan dolayi parmaklarim biraz pratikligini kaybetmis gibi. Parmak egzersizlerinden hemen sonra daha neleri gelece neleri...