0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir topik oluyor.Başta Suat korsan sırayla emeği geçen herkese sıkı sıkı sarılıyorum..Yalnız şunu belirteyim yani o tekneyi bende kullanırım.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKendi kendine gidiyordur sanırsam.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAhçım, mürettebatım,gemicim,dürbüncüm,demircim,motorcum,dümencim, telsizcim,yelkencim felan derken, durum döndü benim içişleri bakanım,benim valim muhabbetine yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.
Suat korsanım Mürettepad ceman kişidir acaba merak içinde kaldım
ve Sultan marinamızı ziyaret etti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ben maalesef o sırada İstanbul'da olduğumdan nezaret edemedim. ....................................................Güzel değil mi?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇok güzel bir topik oluyor.Başta Suat korsan sırayla emeği geçen herkese sıkı sıkı sarılıyorum..Yalnız şunu belirteyim yani o tekneyi bende kullanırım.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKendi kendine gidiyordur sanırsam.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAhçım, mürettebatım,gemicim,dürbüncüm,demircim,motorcum,dümencim, telsizcim,yelkencim felan derken, durum döndü benim içişleri bakanım,benim valim muhabbetine yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.Hele bir sen Piçiko'yu indir suya, tam kadro ordayız Cüneyt Korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSannırsam sığarız, dimi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Harika bilgiler emeğinize sağlıkGT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇok güzel bir topik oluyor.Başta Suat korsan sırayla emeği geçen herkese sıkı sıkı sarılıyorum..Yalnız şunu belirteyim yani o tekneyi bende kullanırım.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKendi kendine gidiyordur sanırsam.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAhçım, mürettebatım,gemicim,dürbüncüm,demircim,motorcum,dümencim, telsizcim,yelkencim felan derken, durum döndü benim içişleri bakanım,benim valim muhabbetine yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.Hele bir sen Piçiko'yu indir suya, tam kadro ordayız Cüneyt Korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSannırsam sığarız, dimi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAmanın batmışızdır..
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Evet kastım oydu. Radar scope görüntüsü ve coğrafi yapıyı resimde ayrı ayrı görüp, karşılaştırıp bir fikir edinmek istemiştim. Aden liman Haritası ve yaklaşma fotoları benzer bir açık hava yaklaşması konusunda fikir sağladı. Radar resifi gosterirmi,telsiz anten anteni görmek kaydı ile kaç mil menzile sahip. bunlarda diğer merak ettiklerim. Selametle.