0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Suat kaptan gerçek şu ki senin topikle can geldi foruma, teknik ve anı ağırlığa devam, tabi zor gece devam ederken ekibe yapılan moral konusması gibi detaylarda cok önemli. Fakat biraz seyir planlama, yol boyu alternatif siginabilecek liman planlaması, yol boyu kiyi istasyonları varsa telsiz temasindami kalıyorsun nedir ne değildir bunlarada deginirsen cok sevinirim.
Akşam ''Bismillah Vira'' diyorum Hurghada'dan nasipse Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAkşam ''Bismillah Vira'' diyorum Hurghada'dan nasipse Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHanii?
Suat korsanım daha önce baktığımda "Bu anılar şöyle oturup gerektiği gibi okunmalı" demiş ötelemiştim. İyi de yapmışım.E artık devamı nerde diyorum yani Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Elinize sağlık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSelamlar.
Ukho digital chart mı kullanıyorsunuz. Yoksa kütüphanede gerekli yerlerin haritaları varmı.2.yasal olarak şu harita firması kullanılmaktadır diye bir zorunluluk varmı 3.Uqban adasına yönelmeye karar verdiniz nokta hava tahmini Alacağınız yardımcı varmı yoksa bölgesel hava tahmini yeterli mi olur? 4.Demir yerinin uygunluğu incelemiştiniz ,hava durumuna da baktınız daha başka ne gibi kriterler var yada varmı? 5.ve şimdilik sonuncu,vardınız... beklediğinizin dışında sürprizle karşılaşıyormusunuz? Chart yeterli değil veya yanlış çıktı. Yada böyle hava tahmini mi olur arkadaş gibi Size teşekkür ederim kaptankorsan.👍