0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSuat Korsanım birde ilgi görmedi demişsiniz;İki macerayıda herkes gibi bir solukta okudum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapemeğinize ve kaleminize sağlık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMaldivlere gitme hazırlıkları yapan ben için bu bir başucu topiği olacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapçok teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMehmet korsanım umarım yarın gitmiyorsunuzdur Maldivlere zira oraya gelene kadar bayağı zaman geçecek gibi geliyor bana Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKendi teknenizlemi yoksa turlamı gitmeyi düşünüyorsunuz?
Suat Korsanım birde ilgi görmedi demişsiniz;İki macerayıda herkes gibi bir solukta okudum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapemeğinize ve kaleminize sağlık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMaldivlere gitme hazırlıkları yapan ben için bu bir başucu topiği olacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapçok teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
i yedek jeneratör 60 lb elektrikli dıştan takma motor 60 şardan 120 litresi bimini içinde yine 60 şardan 120 litre yan tabanlarda toplam 240 litre paslanmaz tatlı su deposu
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSuat Korsanım birde ilgi görmedi demişsiniz;İki macerayıda herkes gibi bir solukta okudum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapemeğinize ve kaleminize sağlık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMaldivlere gitme hazırlıkları yapan ben için bu bir başucu topiği olacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapçok teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMehmet korsanım umarım yarın gitmiyorsunuzdur Maldivlere zira oraya gelene kadar bayağı zaman geçecek gibi geliyor bana Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKendi teknenizlemi yoksa turlamı gitmeyi düşünüyorsunuz?Hayır Suat korsanım gelecek sene Ekim ayında yolculuğa başlama planı yaptım. Niyetimiz ülkemizin soğuk kış aylarını yenga ile birlikte Maldivlerde geçirmek. İkimizde emekliyiz vaktimiz bol kıyın kıyın gitmeyi düşünüyoruz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTeknem Ankara'da yapılıyor Nisan ayında teslim edilecek 5 metre boy 2.55 en Bernd Kohler projesi bir MiniCAT 4 mt direk latin yelken capsize 100 er amperlik 3 jel akü 100 er amperlik 3 adet güneş enerjisi 1 adet rüzgar jeneratörü 1 adet su altı jeneratörü 2.5 HP benzinli yedek jeneratör 60 lb elektrikli dıştan takma motor 60 şardan 120 litresi bimini içinde yine 60 şardan 120 litre yan tabanlarda toplam 240 litre paslanmaz tatlı su deposu küçük bir ocak ve eviye bir kimyasal WC küçük bir buz dolabı ve yanlarda iki yatak. yelkenciler lokalinde okuduğum bir mailde kanal geçişi asgari 1500 dolar olduğundan bahsediliyordu. Bu yüzden Port sait ile Süveyş arası teknemi karayolundan kamyon ile taşımayı düşünüyorum 142 km olan bu yolu yükleme indirme dahil 500 dolar ile halledeceğimi düşünüyorum (tekne deplasmanı yaklaşık 450 kg) Aden körfezinide yemen kıyılarından giderek aşmayı düşünüyorum. Planım şimdilik böyle. Sizin ve diğer Geko dostlarımın kıymetli tecrübelerinden istifade etmek isterim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (Ayni ölçülerde bir katamaran ile bir kanadalı kanadanın kuzeyinden kıyın kıyın Karayibler denizine geldi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)Bu vesile ile Sizin ve tüm GEKO dünyasının kurban bayramını kutlar aileleri ile birlikte mutluluklar dilerim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Mehmet korsanım yazdıklarınızdan; yaptırmakta olduğunuz teknenizin planı ile ilgili şöyle birşey buldum '' Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ''.Doğru projemi acaba?İlginç geldi bana Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMehmet korsanım yazdıklarınızdan; yaptırmakta olduğunuz teknenizin planı ile ilgili şöyle birşey buldum '' Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ''.Doğru projemi acaba?İlginç geldi bana Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAynisi değil benzeri Suat korsanım bizimkisi salmasız olanı DUO480 nin modifiye edilmişi tek latin yelken, yukarıdaki resim hırvatistanda yapılmış olanı. Bizimki uzunyol için modifiye edildi arkasında paslanmazdan bimini konuldu su deposu ve güneş panelleri için. Bordalar su seviyesine kadar köpükle dodurularak batmazlık sağlandı. Kanalda bürokrasiyle uğraşmaktansa dediğim gibi port-said'den suez'e bir kamyonla nakli olur diye düşünüyorum, mesafe sadece 142 Km. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTabiiki yinede öneri, teklif ve uyarılara açığım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sharm dalışlarımı bana hatırlattın Suat korsanım.Ellerine sağlık,ömrüne bereket.
Suat korsanım, takipteyim parmaklarınıza sağlık.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Harika bilgiler veriyorsun Suat korsanım . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMerakla okuyorum ve yüreğim kabarıyor acaba oraları görebilecekmiyiz diye ama eğer böyle bir projesi olan korsan için aramakla bulunmayan hazine gibisin vallahi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSenin yazılarını okuyarak yinede geziyoruz.Teşekkür ederim size ve devamını bekliyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap