0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    E. A.

Sigorta şartları ve kapsamları
« : Mart 19, 2015, 16:51:05 »
Merhabalar,

Yeni aldıgım teknenin sigorta süresi bu ay sonunda doluyor.

Henuz bayrak düşümü ve kaydını bitiremedik,muhtemelende nisan sonuna kadar da bitmeyecek.Tekneyi satan arkadas yıllık 650 TL gibi bir rakamdan bahsetti ve uzun zamandır teknenin aynı şirketten sigortalı oldugunu söyledi.Açıkçası yaptımak istiyorum ancak kapsam ve tutar konusunu bilmiyorum.Mumkunse de yerli bir sigorta şirketi olsun isterim.(şu an İngiltere'de bir şiketten sigortalı)

teknesi sigortalı olan varsa bilgileri paylaşabilir mi?Hatta sigortacı varsa çok daha iyi olur tabi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Açıkçası kayıt işlemeri bittikten sonra yaptırmak daha mantıklı gibi geliyor.

Ayrıca tekne muhtemelen balıkçı barınağında kalacak.Burada meydana gelen hasarlarıda sigorta ödüyor mu?Tekne 87 model,araçlarda olduğu gibi bir yaş sınırlaması var mı?

Çok yabancı olduğum bir konu,deneyim ve tecrübelenizi paylaşırsanız sevinirim.


*

    T. A.

Ynt: Sigorta şartları ve kapsamları
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2015, 16:55:39 »
Ender Korsanım bana da Hakan Korsan yardımcı olmuştu. Fiyat konusunda Tekirdağ'da bulduğum fiyatların oldukça altındaydı. Bu arada benim tekne Türk Bayraklı sizinki ne bilmiyorum hatta özelden onun şirkette çalışan Salih Beyin tel'ini gönderiyorum, arayıp bir görüşün isterseniz.