0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    U. A.

Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« : Aralık 20, 2018, 13:37:59 »
Merhaba Ben sitenizin yeni üyesiyim.Şuanda bir tekne sahibi olmasam da yakında almayı planlıyorum.Burada geçirdiğim zaman sürecinde herkesin birbirine destek olduğunu gördüm.Benimde bu dayanışmaya bir katkım olsun isterim.Wordpress tabanlı blog sayfası veya web sitesi açmak isteyen üyelere karşılıksız yardım edebilirim.Herkese selamlar.


*

    R. E.

Ynt: Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2018, 14:12:14 »


Hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun..

Elbette buraya üye olsun, olmasın tüm amatör denizciler isterlerse kişisel web sayfası açabilirler. Buna bir engel yok. Zaten birçok denizcimizin de kendi teknesi ve seyirleri ile ilgili paylaşımlar yaptığı sayfası var. Yine forumun da üyelerine sunduğu böyle bir imkan var.

Sizin mesleğinizden ya da elinizden gelen işlerden bağımsız olarak söylüyorum. Aslolan bir arada olabilmektir. Deneyimleri aktarabilmek, soru soranlara cevap verebilmek, amatör denizcilik bilgi birikimlerini diğer amatör denizcilerle paylaşabilmek esas olmalıdır..

Tekrar hoş geldiniz..
Dilerim kısa zamanda da hayalini kurduğunuz teknenize kavuşursunuz.
Selametle...




*

    E. G.

Ynt: Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2019, 13:35:14 »
Merhaba uGUR korsan, hosgeldınız.,
Firmama ait, on yıldanberi kullanmakta oldugum ,plasmetal.ticiz.com, web sitesi ani bir kararla ,yayınını durdurdu.
Firma urun ve hizmetlerini resimleri ve ozellıkleri ile yayınlayabilecegim,UCRETSIZ veya Az ucretli, Adresi kolay,ILETISIM bilgilerimi  de iceren bir WEB motoru veya sitesi arıyorum. Onerebileceginiz bir adres var mi?

ERDAL de ZAHTER

facebook erdal azmi gurel
ZAHTER korsan
Whatsapp 0532 4934914


*

    N. D.

Ynt: Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2019, 14:17:48 »
Ugur korsan hos geldiniz,

umarim en kisa zamanda isteginiz gerceklesir.

@Erdal Korsan,  soru Ugur korsa idi ama bende bir fikir vereyim istedim,
 
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   

benim kendi sayfam var burda, sayet eski sayfaniz varsa (bilgiler duruyorsa) buraya aktarabilirsiniz, sizin kullanmak istediginiz
amac icin parali senelik 100-150 usd gibi tutuyor, biraz bilgi sahibi herkez sayfayi kendisi düzenleyebilir.

 


*

    E. G.

Ynt: Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2019, 17:13:08 »
NEDIM   korsan  tesekkurler

basit bir iletisim sitesi kurdum. Urun resmi yuklemek icin upgrade  site 450 tl civarında gozukuyor. Deneme sitesı yapacagım.
Eski sh maalesef halen yok. ticiz.com  Oldukca guzel ve  Etkın bir site ıdı.Yenıden kurmak gerekiyor
Keyifli Seyirler,
ERDAL de ZAHTER

*

    H. Z.

Ynt: Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2019, 00:01:19 »
Bu tür hazır sitelere dikkat etmenizi öneririm. Bedava bişi olmaz unutmayın..

3 5 liraya nefis çözümler var. Belki Mahir Aşut korsan işin üstadı anlatır..
*

    M. B. A.

Ynt: Blog veya Web site sahibi olmak isteyenler
« Yanıtla #6 : Ağustos 28, 2019, 08:34:18 »
Estağfurullah HakanZ korsanım... Uğur korsanın (Gezgin Korsana hoş geldiniz bu arada) önerdiği Wordpress oldukça başarılı, açık kaynak kodlu (open source) ve özgür (free software) bir yazılım. Geliştiricisi ile bizzat tanışıp sohbet etme imkanı da bulmuştum geçmişte. Asıl itibarıyla bir "blog" platformu idi ancak zaman içerisinde farklı amaçlara hizmet edecek bir yapıya doğru evrildi.

Erdal korsan ve diğer pekçok arkadaşımızın ihtiyacını görebilecek bir yazılımdır. Doruk.net, Natro veya benzeri barındırma firmalarından alınacak linux işletim sistemi tabanlı bir web hosting hizmeti üzerine kolayca kurulabilir. Bu hizmetlerin ücreti de öyle pek yüksek değildir.

Eğer yapılmak istenen bir "online dükkan" ise bu kez OsCommerce veya OpenCart gibi yine özgür yazılım lisansı ile kullanılabilecek platformlar devreye girer.

Bunların tümünde ücretli bir barındırma hizmetinin üzerine kurulacak ücretsiz yazılım platformları söz konusudur. Bunu kendiniz yapabileceğiniz gibi, Uğur korsanımız gibi arkadaşların destekleri veya bir web profesyonelinden yararlanabilirsiniz.

İş amaçlı profesyonel web siteleri veya yüksek trafiği, kullanıcısı olan siteler (örn. gezginkorsan.org) için ücretsiz barındırma hizmeti veren yerler bir alternatif değildir. Aynı şekilde, bu işlerin teknolojisine hakim değilseniz bırakın altyapınızı bilen birileri hazırlasın, siz sadece içeriklerinizi güncelleyin.

Bir noktada alan adı (.com vb. uzantılı) devreye giriyor. Eğer bir alan adınız var ise bunu satın alacağınız barındırma hizmetine bağlayabilirsiniz (hizmet aldığınız yerler bu konuda yardımcı oluyor, yol gösteriyor)