0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. D.

Ynt: Teknede portatif çanak anten
« Yanıtla #15 : Mart 04, 2009, 01:31:14 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Seyretmeyi bir kenara bırakın bir de teknede uydu yayınlarını nereden alınacağını bulmaya çalışmanıza hepten karşıyım....Bunlar benim şahsi görüşüm elbette....
Herşeye karşı olmanıza saygı gösterebilrim ama benim çalışmalarıma karşı olmanıza anlam veremedim,karşıysanız bu topice bakar ilgilenmezsiniz,
*

H. Z.

« Yanıtla #16 : Mart 04, 2009, 01:32:08 »
Kadir'im korsanım yoksamkine TV kanalları yerine CD mi seyrediyosun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #17 : Mart 04, 2009, 02:57:32 »
Seyretmeyi bir kenara bırakın bir de teknede uydu yayınlarını nereden alınacağını bulmaya çalışmanıza hepten karşıyım....Bunlar benim şahsi görüşüm elbette....
Herşeye karşı olmanıza saygı gösterebilrim ama benim çalışmalarıma karşı olmanıza anlam veremedim,karşıysanız bu topice bakar ilgilenmezsiniz,

Ahh be kardeşim...ben sizin çalışmalarınıza karşı değilim......Lakin Çamlimanı gibi biryerde ki İstanbul falan görmez.....Televizyon seyretmeye karşıyım...ama dediğim gibi bu bir tercihtir...Böyle bir limanda televizyon seyretmek isteyen olursa saygım sonsuz...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap