0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marin tüp ile normal tüp arasında (boyutları dışında) hiçbir fark yoktur.
Benim de tüp hakkında bi sorum olucak. teknemde piknik tüpü ocak ve gazlı katalitik ısıtıcıyı besliyor ve tekne kıçında kapaklı dolabın altında duruyor. gaz kaçagı ihtimali için cevresi kapalı ve altından tekne karinasına tahliye mevcut. Amma velakin sorunum piknik tüpü beklenmedik bir anda bitiyor 2 yedek tüp taşımakta işi daha tehlikeli hale getiriyor. Piknik tüpü yerine normal mutfak tüpünü tekne kiçinda açık platformda tutsam hava şartlarından bi sorun olurmu ( sıcak veya soguk) etkilermi??? görsel için tüpe kıç platformda polyester bir kabin yapabilirim amaçım tüp bitti derdini azaltmak. birde ısıtıcı olarak eski katalitik sobalar gibi teknede orjinal bir soba var. piknik tüpü ve dedantörle gaz basıncı tam yetmiyor gibime geliyor, üfleme yapıyor yanarken. mutfak tüpünün basınçı bu sorunumu çözermi....
Ben olsam büyük mutfak tüpünü kullanmazdım.Ama basınç ile ilgili sorunuza cevap olarak, dedantör basıncı dengeleyeceği için; tüp değişiminden dolayı ocakta veya sobanızda farklı basınç görmezsiniz.Farklı değerlere sahip dedantörler var ama bu sefer de tekne içindeki tesisatınız vs test edilmeli. Bence sistemle çok oynamayın.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBen olsam büyük mutfak tüpünü kullanmazdım.Ama basınç ile ilgili sorunuza cevap olarak, dedantör basıncı dengeleyeceği için; tüp değişiminden dolayı ocakta veya sobanızda farklı basınç görmezsiniz.Farklı değerlere sahip dedantörler var ama bu sefer de tekne içindeki tesisatınız vs test edilmeli. Bence sistemle çok oynamayın.Aygaz’ın mini adı altında bir modeli var. Normal dedantör ile kullanılabiliyor, fakat boyutu piknik tüpü. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap