0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genelde tek basima denize cikmaktayim. Boyle bir durumda olurda direge tirmanmam gerekirse diye, Ahmet Korsaninda yukarida bahsetmis oldugu, genelde dagcilarin kullandigi, ascender/descender ve traka kombinasyonundan olusan, direge yardimsiz tirmanma setini gectigimiz yaz satin aldim.Reklama girermi biliyorum ama ureticisi "Top Climber", zaten bildigim kadar marine uygulamasinda cokda fazla alternatif yok bu konuda... Tamamen bacaginizin itme gucuyle kendinizi yukariya tasidiginiz veya indirdiginiz, ilk basta karmasik buldugum ama kisa surede adapte olunulan, bence gayet faydali bir aparat. Ureticinin belirttigi kalinlik ve nitelikte halatla donatilmasi onemli. Ayrica fazla esnemeyen bir ayakkabi veya bot ile kullanimi isleri daha kolaylastiriyor. Umarim kullanmaya hic ihtiyac duymam ama sartlar gerektiginde caresizlige iyi bir cozum. Test ederken almis oldugum bir kare ekte...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAhanda kuyuya taşı attılar hadi bakalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKabul ediyorum ben yaptım. Ama bi sor bakalım "Niye yaptın?" diye..Ali fotolar için çok teşekkür. Şimdi düşünüyorum da sana tekneyi sattırmamak lazım. Satarsan foruma da girmezsin sen. Alıcıları mı korkutalım. Yoksa "yaramaz teknedir. Nancy kasırgasından sonra Ali bunu Karayiblerden getirdi. Orada rüzgarda sürüklenirken bulmuş, alıp gelmiş" filan diye dedikodu çıkarsak daha mı etkili olur karar veremedim. Yalnız vasiyetnameye ekle merdiveni kime vereceğini de korsan saldırısına maruz kalmayayım.. Adı üstüne bunlar korsan.. Adamı tek ayağından bağlayıp direğe çekip manzara seyrettirirler..Yükseklik mevzuu "fobi" olduğundan üstünde konuşulmuş, göbek ve diğer organın hacmi mevzuu herhalde "hoby" olduğundan ilgi çekmemiş.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAli ve Oktay kaptan'a not: Haldun Dormen mizahı yapmayın. Misilleme olarak epik mizah yaparım..
Ahanda kuyuya taşı attılar hadi bakalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Genelde tek basima denize cikmaktayim. Boyle bir durumda olurda direge tirmanmam gerekirse diye, Ahmet Korsaninda yukarida bahsetmis oldugu, genelde dagcilarin kullandigi, ascender/descender ve traka kombinasyonundan olusan, direge yardimsiz tirmanma setini gectigimiz yaz satin aldim.Reklama girermi biliyorum ama ureticisi "Top Climber", zaten bildigim kadar marine uygulamasinda cokda fazla alternatif yok bu konuda... Tamamen bacaginizin itme gucuyle kendinizi yukariya tasidiginiz veya indirdiginiz, ilk basta karmasik buldugum ama kisa surede adapte olunulan, bence gayet faydali bir aparat. Ureticinin belirttigi kalinlik ve nitelikte halatla donatilmasi onemli. Ayrica fazla esnemeyen bir ayakkabi veya bot ile kullanimi isleri daha kolaylastiriyor. Umarim kullanmaya hic ihtiyac duymam ama sartlar gerektiginde caresizlige iyi bir cozum. Test ederken almis oldugum bir kare ekte...Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bende çıkmak istiyorum ama 85 kiloyum vinç çıkarır mı