0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. A.

Ynt: İlk Kızımı sonunda aldım..
« Yanıtla #15 : Aralık 20, 2016, 14:22:58 »
Güle güle kullanın.tekneniz çok güzel görünüyor..
*

M. S.

« Yanıtla #16 : Aralık 20, 2016, 14:31:31 »
Yeni kızınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

*

K. K.

« Yanıtla #17 : Aralık 20, 2016, 16:01:10 »
Hayırlı olsun

*

Ö. Y.

« Yanıtla #18 : Aralık 20, 2016, 16:10:27 »
Hayırlı ve uğurlu olsun, kazasız belasız nice güzel günlere...
*

G. Ö.

« Yanıtla #19 : Aralık 20, 2016, 17:53:34 »
Hayırlı olsun. Keyifle kullanın.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

u.

« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2016, 21:52:33 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ufuk korsanım kolluk halatları ekli galiba, eğer kışı orada geçirmeyi planlıyorsanız bir gözden geçirin derim. Bir de cenova'yı fırtınada açılmaması için bir el incesiyle bağlarsanız iyi olur, malum yelken ucuz birşey değil. Geçen sene Hakan korsanın bir önceki sene benim cenova( Bağlı olduğu halde) hakkın rahmetine kavuşmuştu.
Tüm Korsanlara ve size teşekkür ederim.Tümay bey benim aklıma gelmemişti gelicek hafta gidince ilk iş bağlıyacağım.
Vallahi bugünde çıkarmayı başaramadım.Güllük liman başkanlığı dilekçe örneği vermişti bunu orda  ruhsatı çıkartırken doldurur.İzmir Liman Başkanlığına verirsin dedi,ama gel görki liman başkanlığı kabul etmedi.Aklınızda olsun bundan sonra karar almışlar satışı yapan  liman başkanlığı çıkışını yapması gerekiyormuş  bu yüzden verilen dilekçeler kabul görmeyecekmiş.Hadi dedim tekrar bodrum yolları derken güllük liman başkanlığı faks ile dilekçe gönder cevabını al derken hallettim
İkinci golüne kendi kendime yedim dün harç parası 378tl,yi yatırdım.Vergi dairesindeki memur benden harç parasını tahsil etmiş bende alındı kırmızı kaşesini görünce alınan meblağa bakmadım buda bana açıkçası pahalıya patladı başkasının başka bir işlem için 168tl lik dekont vermiş birde üstüne 380tl vermedin demeye getirdi neyse saat beşe geliyordu.Sinirlerim bozulmaya başladı verdim bir 200 daha harç geldi bu sene 580tl,ye çıktı anlayacağınız nasıl olduysa kasada fazla vermemiş.Ama kendi düşen ağlamaz bakmamanın cezası uğraşsam müdüre çıksam o parayı hiç ettiği girdi çıktığı yer ortaya çıkar ama ne diyeyim allahından bulsun yarın sabah ruhsatı alırsam hayırlısı ile bu iş bitecek.
*

A. Ü.

« Yanıtla #21 : Aralık 20, 2016, 21:59:52 »
Ufuk korsanım.İmzayı attın mı öyle rahatlayacaksın ki tüm stresin kaybolup gidecek:)tecrübeyle sabit:)

*

u.

« Yanıtla #22 : Aralık 20, 2016, 22:17:46 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ufuk korsanım.İmzayı attın mı öyle rahatlayacaksın ki tüm stresin kaybolup gidecek:)tecrübeyle sabit:)
Umarım Çok çok stres Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Araba ne kadar kolay ver notere parayı üzerine al geç Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu ona yazı gönderiyor o ondan cevap alıyor o internette sistemine düşecek diye bekliyor,Atlantise giriyon isim değişikliği için internet explorer 5.5 ie uğraşıyorsun sayfa gelmiyor bu devirde 5.5 explormu kaldı.Adeta işkence diye yapılmış Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bürokrası Yabancı Bayrağı bilmiyorum Dalaverede bu kadar uğraştırıyormu ?
*

A. Ü.

« Yanıtla #23 : Aralık 20, 2016, 22:24:27 »
Valla Yabancı Bayrak konusundan bilgili değilim,ama okuduklarım kadarı ile baya teferruatlı bir iş:)
haline şükret..
*

T. B.

« Yanıtla #24 : Aralık 20, 2016, 23:48:50 »
Hayırlı olsun
*

K. B.

« Yanıtla #25 : Aralık 21, 2016, 00:36:41 »
Hayırlı olsun, mutlulukla kullanın.
*

A. D.

« Yanıtla #26 : Aralık 21, 2016, 03:30:28 »
hayirli olsun yeni tekneniz.siz ilen ayni zamanda bende tekne ile ilgileniyordum.ve hakkinda baya arastirma yaptim.tekne sahibi ile en son gorusmemizde sizin ertesi gun gormeye geliceginizi ve ilk onceligin sizde oldugnu soyledi.bende kismet dedim ve size kismet oldu.ilker bey aksama bana kotu haberi verdi.
hayirli ugurlu olsun umarim guzel seyirler yaparsiniz.
*

L.

« Yanıtla #27 : Aralık 21, 2016, 09:25:46 »
Ufuk korsan güzel tekne, güle güle kullanın, mutlu seyirler.

İzmir'e getirince ne tarafa bağlayacağınıza karar verdiniz mi acaba?
*

H. M.

« Yanıtla #28 : Aralık 21, 2016, 12:05:01 »
Hayirli olsun
*

A. K.

« Yanıtla #29 : Aralık 21, 2016, 13:12:27 »
Hayırlı olsun, bürokrasimiz ie 5.5 seviyesinde malesef.bunları düşünmeyin, alacağınız keyfin hayalini kurun.