0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoş Geldin eski ismi “Mira 28” Yeni ismi “SEGURAS” … O artık bir Gezgin Korsan… Bir buçuk senedir bir çok marina ve balıkçı koop. da epeyce tekne araştırıp gördük, gezdik, baktık…Buna nasıl bakarız, alırsak neler ekleriz, artıları ne olur, bu model alınır mı , İstanbul dışındaysa nasıl getiririz gibi bir çok soruya cevap aradık…Sonra bir gün evimizin yakınına kadar gelen 1992 model Jeanneau sun light 30 kızımızı gördük hemen ailecek gidip baktık eeeee son sözü her zaman ben söylesem de Eşimin beğenmesi istemesi önemliydi tabi ki… Beğendik ve Allaha Çok şükür onu ailemize kattık…Bu süreç içerisinde bir çok konuda yardımcı olan Furkan Batuhan Davun Korsana…Ve yine bilgi ve yardımını esirgemeyen Fatih Fescioğlu Korsana…Veeeeee Özellikle belirtmek istediğim 1.5 senedir büyük bir sabırla bana yardımcı olan fikir veren bilgi paylaşımı yapan Efe Sarıoğlu Korsana çooooooooook teşekkür ediyorum… İyi ki varsınız… Ve iyi ki bende buradayım… Seguras kızımızı İstanbul/Güzelce marinaya götürüp bağladık ve marina sözleşmesini de yaptık...Bir yıl nasipse oradayız…. İlk bağladığımda çektiğim bir fotoğfınıda paylaşıyorum... Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap