0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

G. Ç.

Hoş geldin SEGURAS...
« : Temmuz 20, 2020, 11:27:36 »
Hoş Geldin eski ismi “Mira 28”   Yeni ismi  “SEGURAS” …

O artık bir Gezgin Korsan…  

Bir buçuk senedir bir çok  marina ve balıkçı koop. da epeyce  tekne araştırıp gördük, gezdik, baktık…

Buna nasıl bakarız, alırsak neler ekleriz, artıları ne olur, bu model alınır mı ,  İstanbul dışındaysa nasıl getiririz gibi bir çok soruya cevap aradık…

Sonra bir gün evimizin yakınına kadar gelen  1992 model  Jeanneau sun light  30 kızımızı  gördük hemen ailecek gidip baktık eeeee son sözü her zaman ben söylesem de Eşimin beğenmesi istemesi önemliydi tabi ki…  Beğendik ve Allaha Çok şükür onu ailemize kattık…

Bu süreç içerisinde bir çok konuda yardımcı olan Furkan Batuhan Davun Korsana…

Ve yine bilgi ve yardımını esirgemeyen Fatih Fescioğlu Korsana…

Veeeeee  Özellikle belirtmek istediğim  1.5 senedir büyük bir sabırla bana yardımcı olan fikir veren bilgi paylaşımı yapan  Efe Sarıoğlu Korsana çooooooooook  teşekkür ediyorum…

İyi ki varsınız… Ve iyi ki bende buradayım…

Seguras kızımızı İstanbul/Güzelce marinaya götürüp bağladık ve marina sözleşmesini de yaptık...
Bir yıl nasipse oradayız…. 

İlk bağladığımda çektiğim bir fotoğfınıda paylaşıyorum...

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Ö.

Ynt: Hoş geldin SEGURAS...
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2020, 12:00:29 »

Gürkan bey, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Ne güzel, bu günlerde hep özlenen teknelerin alındığı haberlerini duyuyoruz.
Darısı diğer bekleyenlerin başına...

*

E. S.

« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2020, 12:08:51 »
Güzel günlerde kullanın, karinasından su eksik olmasın, Pruvanız neta, rüzgar kolayınıza olsun. Gürkan Korsanım Tekne arayışının mutlu sonla bitmesi çok sevindirici haber. Tüm egeyi arayıp tarayıp, Bodruma tekne bakmaya gelip, yalovada, fethiyede, kaş marinada tekne bakerken Kısmet senin ayağına ayağına geldi. Hem de burnunun dibinde, neredeyse evindeki balkon kadar yakında bir Marinada... Akşam eve gitmeden önce Seguras'ın yanına uğrayıp sonra eve geçebilirsin, evde canın mı sıkıldı gidip akşam çayını havuzluğunda içebilirsin. Ev halkı da onaylayıp beğendiğine göre güzel bir birliktelik olacak gibi görünüyor. Şimdiden iyi eğlenceler, keyifli seyirler.

*

S. K.

« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2020, 12:35:00 »
Patron çıldırdı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Arka arkaya yeni tekne haberleri geliyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Güzel günlerde kullanın Gürkan korsan...
*

E. K.

« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2020, 12:52:06 »
Cok guzel gorunuyor! Hayirli olsun!
Pruvanız neta, ruzgariniz kolayina olsun

*

B. Ö.

« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2020, 15:22:30 »
Seguras  ailenize hep hoşluk getirsin. Selametle..
*

T. B.

« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2020, 22:46:18 »
mutlu zamanlar geçirmeniz dileğiyle Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

G. Ç.

« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2020, 10:52:51 »
Nejat Övütmen Ağabeyim , Efe Sarıoğlu, Sedat Kasrat , Erkin Küçükkaragöz , Betül Özçelik ,Tahsin Becer  Korsanlarım Çok teşekkür ederim...

Hepimiz güzel günlerde kullanalım...

Darısı henüz almamış olan korsanlarımızın başına inşallah Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. S.

« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2020, 10:53:48 »
Pruvanız neta, rüzgarınız kolayına olsun
*

N. D.

« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2020, 12:28:59 »
Hayirli olsun, size mutluluk getirecektir.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. Ü.

« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2020, 13:03:19 »
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanız dileği ile...
*

E. O.

« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2020, 22:46:44 »
Hayırlı olsun, pruvası neta, rüzgarı kolayına olsun..

Güzel günlerde kullanın..

Selametle
*

G. Ç.

« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2020, 10:34:52 »
Kerem Soysalan, Nedim Delen,Cezmi Ük, Eyüp Oğan korsanlarım, hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

F. B. D.

« Yanıtla #13 : Şubat 07, 2021, 14:23:22 »
Hoş Geldin eski ismi “Mira 28”   Yeni ismi  “SEGURAS” …

O artık bir Gezgin Korsan…  

Bir buçuk senedir bir çok  marina ve balıkçı koop. da epeyce  tekne araştırıp gördük, gezdik, baktık…

Buna nasıl bakarız, alırsak neler ekleriz, artıları ne olur, bu model alınır mı ,  İstanbul dışındaysa nasıl getiririz gibi bir çok soruya cevap aradık…

Sonra bir gün evimizin yakınına kadar gelen  1992 model  Jeanneau sun light  30 kızımızı  gördük hemen ailecek gidip baktık eeeee son sözü her zaman ben söylesem de Eşimin beğenmesi istemesi önemliydi tabi ki…  Beğendik ve Allaha Çok şükür onu ailemize kattık…

Bu süreç içerisinde bir çok konuda yardımcı olan Furkan Batuhan Davun Korsana…

Ve yine bilgi ve yardımını esirgemeyen Fatih Fescioğlu Korsana…

Veeeeee  Özellikle belirtmek istediğim  1.5 senedir büyük bir sabırla bana yardımcı olan fikir veren bilgi paylaşımı yapan  Efe Sarıoğlu Korsana çooooooooook  teşekkür ediyorum…

İyi ki varsınız… Ve iyi ki bende buradayım…

Seguras kızımızı İstanbul/Güzelce marinaya götürüp bağladık ve marina sözleşmesini de yaptık...
Bir yıl nasipse oradayız…. 

İlk bağladığımda çektiğim bir fotoğfınıda paylaşıyorum...

Gürkan korsanım, yazınızı geç görüyorum kusura bakmayın lütfen. Çok güzel bir ailenin çok güzel bir teknesi oldu, ufacık da olsa bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Seguras size ve ailenize kolayınıza rüzgarlı, bol eğlenceli anılar getirsin. Hoşgeldiniz.