0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. G.

Ynt: Gitti TIGRIS Geldi İsmi henüz net değil
« Yanıtla #15 : Nisan 04, 2017, 22:11:06 »
Hayırlısı olsun Mervan Korsanım,

selametle.
*

M. R.

« Yanıtla #16 : Nisan 04, 2017, 22:16:43 »
Teşekkürler dostlar, mürefte en son Mayra da uğramıştık anılarımda güzel olarak kalmış ama demekki hayaldeki gibi değil olaylar. Marmara adası Saraylar ilk sıraya yerleşti.

Cuma günü için WIM'den karaya çıkma rezervasyonu yapmıştım ama sanırım erteleyeceğim bayrak geçişi için biraz sıra var hemen ölçemeyebilirler. Sonraki hafta içi çıkış, zımpara, zehirli sonra yola devam ilk mola seyirci hakkını kullanarak aldığım cevaplar doğrultusunda marmara Saraylar

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ö. Ö.

« Yanıtla #17 : Nisan 04, 2017, 22:19:53 »
Eski TIGRIS an itibari ile Marmara adası güneyinden geçiyor! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

öZgür

*

M. R.

« Yanıtla #18 : Nisan 04, 2017, 22:46:32 »
Evet varış noktasında yaklaştılar, şu an marmaraya bağlandılarsanırım. yarın devam ederlerse Tuzlada olurlar artık hayırlısı ile.
*

M. C.

« Yanıtla #19 : Nisan 05, 2017, 11:15:00 »
Hayırlı olsun.

Wim marmara adası 50 nm dir 83 nasıl oldu ki?

Asmalı limanı bizim marinadan 49 nm mesela.

Saraylarda aynı 49-50 nm dir.

*

M. R.

« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2017, 11:44:40 »
Murat kaptanım ben biraz acemiyim mürefte üzerinden marmaraya gideceğim ondan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

Mürefte bilgisi kalmış sanki.- orada.

Şu anki iki adım

Fenerbahçe >>>   WIM - Büyükçekmece   18   Dm
WIM - Büyükçekmece >>>   Marmara Saraylar 56 Dm
Marmara Saraylar  >>> Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2017, 11:45:06 Gönderen: Mervan Rahmanlı »
*

Ö. H. O.

« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2017, 12:32:49 »
Hayırlı olsun Mervan Kaptan,

Pruvan neta, denizin kolayına olsun..
Nereye bağlamayı planlıyorsun??
Not: Bu sezon Antalya Setur sağlam fiyat kırdı, bilgine..   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ö. H. O.

« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2017, 12:39:50 »
Phaselis bizim için artık dinlenme yeri orayı seviyorum ondan eklemiştim: ) zaten acemi taslağı bu plan daha çok değişir yaklaşık olarak 50 70 dm yaptım ama olur olmaz nereye gidilir vs emin değilim.

Phaselis de tur tekneleri batık iskele arkasına demirli, 3 ü gün boyu ayrılmadı. Biz koyun ortasında kaldık. Ceneviz rahat..
*

Ö. Ö.

« Yanıtla #23 : Nisan 05, 2017, 23:05:59 »
ve TIGRIS'in İstanbula transferi tamamlandı! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

öZgür

*

G. Ö.

« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2017, 23:08:12 »
Yeni evi hayırlı olsun. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. R.

« Yanıtla #25 : Nisan 06, 2017, 09:35:17 »
Evet sonunda Tigris yeni evinde, sırada refit işlemleri Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Umarım güzel günler yaşar yaşatır.

Hakan kaptanım setur radarımda ama bakacağım duruma mevcut yerim barınak fena değil fiyat olarak iyi ama hizmet yok tabi Koop arkadaşlar kısıtlı imkanları var birşeyler yapamıyorlar, öte yandan setur bir yaşam alanı sunuyor. Fisun hanımla görüştüm tekneyi getirince duruma bakacağım komsu olabiliriz.

*

M. C.

« Yanıtla #26 : Nisan 06, 2017, 13:25:12 »
Murat kaptanım ben biraz acemiyim mürefte üzerinden marmaraya gideceğim ondan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

Mürefte bilgisi kalmış sanki.- orada.

Şu anki iki adım

Fenerbahçe >>>   WIM - Büyükçekmece   18   Dm
WIM - Büyükçekmece >>>   Marmara Saraylar 56 Dm
Marmara Saraylar  >>> Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Mervan kaptan rüzgarlı bir havada (poyraz) hiç sıkıntı yaşamadan saraylara direk gidebilirsin zor bir güzergah değil sakin oluyor, direk wimden saraylara bir rota çiz 6-8 saat arası gidersin diye düşünüyorum.
*

M. R.

« Yanıtla #27 : Nisan 06, 2017, 13:40:09 »
Ben yarın gelip Wim e geçip 3 gün sonra yola çıkmayı düşünüyordum ama windguruya bakıyorum tamda 30 knot havaya denk geliyor. istanbullu korsanlar windguru tutarmı ne dersiniz. öyle olursa boşuna gelmeyeceğim.

Cuma ,Ctesi Pazar Ptesi WIM sonra Marmara diyeceğim ama sert hava var kuzeyli.
*

M. R.

« Yanıtla #28 : Nisan 06, 2017, 16:32:54 »
Plan değişti son dakka çok koşturmaca olmaması için Haftaya perşembe için WIN'den randevu aldım artık çarşamba tekneye yerleşme vs perşembe WIM şeklinde bir plan yaptım bakalım nasıl ilerleyecek.
*

F. G.

« Yanıtla #29 : Nisan 06, 2017, 21:03:23 »
Hayirli olsun, ismi cok guzel. Sagolsun bizim cocuk ve onun kuzenleri sayesinde 3-4 kere seyrettik filmi. Iceriginde yelken, ruzgar olunca ben de severek izledim. O aralar tekneye bende isim bakiyordum ve Moana isminine dusunmustuk, sonradan fikir degisti. Harf karakterleri vs. aynen moana gibimi yaptirmayi dusunuyorsunuz?