0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Yukarıda Eyüp Korsanın aklına geldiği gibi başka Korsanların da fikirleri geliverir. Kim bilir?...
Plan seçiminde;Yelken yada kürekli, ikisi olursa ne ala. Deniz kayakları, kanolar, dingy, dory, skiff v.b.Teknelerin inşasının bitiminde yarışmaya müsait olmalıDik yapıştır yada çıta+vida'lı sistem ile kontrplak malzemeli planlar tercih edilmeli.Az parçalardan oluşan basit plan.CNC de hazırlanıp kit haline getirmekte bir alternatif olabilir.70 -80Kg ve 4-5mt boyu geçmemeli.En az iki kullanıcılı planlar seçilmeli.Projemizde bir kaç seçenekli plan olmalı ve tekneyi inşa edecek katılımcıların seçimine sunulmalı...Aklıma gelenler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Haliç kıyısında üretim yapılabilir mi? Ben engelliler için böyle bir proje üretmek istiyordum. Engelliler için engelin olmadığı tek yer deniz çünkü. Hem üretim aşamasında atölye çalışmaları çok önemli hem de biten teknenin donatılması, seyri çok büyük katkı sağlar.
Evet, one design ve paralimpik olimpiyatlarına katılım çok güzel bir hedef. Fon bulmadan olmaz ama. Bu projede çalışacak kişiler, yer, alet-edevat temini için para lazım.