0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. U.

Ynt: GEKO'LAR KENDİ DORY'LERİNİ YAPTI...
« Yanıtla #1005 : Şubat 28, 2015, 12:53:39 »
Neyse kahvenin yanına bir şeyler geldi şükür.

Hoş geldiniz Hakan korsan   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Terso tipleri seven dede  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

« Yanıtla #1006 : Şubat 28, 2015, 12:54:16 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerinden düztaban bir tekne olduğu belli, bu sularda yüzemez.
bu tespitinizi biraz daha açar mısınız?

*

H. K.

« Yanıtla #1007 : Şubat 28, 2015, 14:14:51 »
Neyse kahvenin yanına bir şeyler geldi şükür.

Hoş geldiniz Hakan korsan   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Terso tipleri seven dede  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bende çay aldım Dede:)

*

V. P.

« Yanıtla #1008 : Şubat 28, 2015, 15:36:02 »

Haydi onlara da özelden yazın, kendilerini uzun uzun tanıtmalarını ve resim eklemelerini isteyin bu uslupla.

Uslupta ne var anlayamadım, isterseniz bir daha okuyun... Eğer kırıcı ve kaba bir şey varsa söyleyin bende öğreneyim..
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2015, 15:36:34 Gönderen: Vural Perk »
*

V. P.

« Yanıtla #1009 : Şubat 28, 2015, 15:40:35 »

Şimdi üye listesini gözden geçirdim de binlerce kişinin resmi yok.
Siz de inceleyin.
 Olanların da çoğunun resmi uzaktan çekilmiş ve gözlüklü.

Beş dakika da bunu yapmanızı takdir ettim..

*

V. P.

« Yanıtla #1010 : Şubat 28, 2015, 15:44:14 »

Ben üç beş konuda kendi görüşlerimi fikirlerimi yazdım diye mi bana sarıyorsunuz? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Siz işinize gelmeyen yazıları yazanları '' - gözünün üstünde kaşın var'' diye döve döve kaçırtırsınız, sonra kendi kendinize üç beş kişi yazışır şakalaşırsınız. Millet de kenardan seyreder. (Ara sıra yazan, yazım ve saygı kurallarına riayet eden bir kaç kişiyi tenzih ediyorum).

Bu sonucu çıkarmak olağanüstü bir başarı..
Daha öncede dediğim gibi insanları ciddi bir şekilde  tahrik ediyorsunuz.. Amacınız bu ne yazıkki..
*

V. P.

« Yanıtla #1011 : Şubat 28, 2015, 15:48:23 »

Şimdi bu yazdıklarım da sizin sinirlerinizi bozuyor sanırım, ama böyle.
Neyapçaz, sınırlarımızı bilecezz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kesinlikle sinirlerimi bozmuyor.

*

V. P.

« Yanıtla #1012 : Şubat 28, 2015, 16:02:36 »
Bu foruma  herkes gibi deniz ve yelkene olan sevgimden girdim

Dedikten sonra , yazdığınız iletileri okuyoruz, yangına körükle giden bir uslup ile ortalığı kızıştırmaktan başka bir deniz ve yelken sevdası görmüyoruz.. Aşağıda ki ileti gibi mesela...

Resimlerinden düztaban bir tekne olduğu belli, bu sularda yüzemez.
Her şeyi bilen ve tekme tokat tartışan korsanlar projeye başlarken bunu tartışıp araştıramadı mı? Asıl bu tartışma konusu olmalıydı.
Bu sebeple olaya romantik yaklaşıp yeniden suya indirmeyi sakın düşünmeyin.
Tamirden sonra ya Ankaralı korsanlara gönderin gölde kullansınlar, ya da karada (kapalı depoda) dursun derim (Sırf emeğe saygıdan).

Sonuç olarak, bu tamamen benim kendi fikrimdir, çok ama çok basit bir isteği , kendinizi tanıtma ve bir resim ekleme isteğini bu mecraya getirmenizden ötürü sizin gerçek bir profil olmadığınızı düşünüyorum.. Kendinizi tanıtmaktan ziyade, tüm enerjinizi yukarıda yazdığınız cümlelere verdiniz. Buda sizin çok iyi niyetli birisi olmadığınız imajını bende yaratıyor..

Çıkın bir resim koyarak tanıtın kendinizi, bende mahçup olayım ve sizden , okuyanlardan özür dileyeyim.. Aksi olana kadar siz bir masal ve hayal kahramanısınız benim için... Bundan sonra yazdıklarınızı okumayacağım, Cevap yazmayacağım...

Bu forum,  kadın kimliği ile sahte hesap açıp, bir üyemizi zor durumda bırakan fake hesaplar gördü.
Bu forum, sahte kimlikle hesap açıp, üyelere saldırıp hakaret eden fake hesaplar gördü.. Vs vs
Sizde böyle bir algı yarattınız bende. Çok minik ve basit bir isteği yerine getirmektense , konuyu polimik haline sokmanız bu algıyı yarattı maalesef.,..

Tekrar ediyorum bunlar benim kendi düşüncelerimdir..

Sevgiler..

*

T. A.

« Yanıtla #1013 : Şubat 28, 2015, 16:26:44 »
Resimlerden kayık tahlili ile idrardan karakter tahlili benim için aynı kavram
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2015, 16:27:20 Gönderen: Turhan Akman »
*

D. E.

« Yanıtla #1014 : Şubat 28, 2015, 17:33:45 »
Vural ve Umut Korsanlar,

Boş verin , Adam yerine koymayın, görmezden gelin ne idüğü belirsiz vatandaşı... Yüreği olsa ve de  dürüst olsa , kendini saklama gereği duyar mı hiç ?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #1015 : Şubat 28, 2015, 22:25:18 »
Sabah sözleştiğimiz gibi 10.30 da Koçtaş önündeki otoparkta buluştuk.Ahmet korsanım hepimizden önce gelmişti. Fotoğrafta gördüğünüz üzere Dory 'i yerinden kaldırmak üzere yeterli sayıda korsan mevcuttu. Fotoğrafları da Ömer çekti.

Hakan Erim ve Cengoyu beklerken hemen önündeki kafede oturup çay içiip , muhabbet etmeye başladık. Eskiler , Dory ile ilgili maceraları anlattılar. Yaşayanlar anlatsalar daha eğlenceli olacak o yüzden buraya yazmıyorum..

Biraz Sonra Cengo elinde sıcacık simitlerle çıkageldi. Ondan 5 dakika öncede Hakan E gelmişti zaten. Keyifle çaylar içildi , muhabbete devam edildi. Okuldan kaçan çocuklar gibi hissettim bir an. Çok iş vardı ama .... 15 dakika 15 dakika daha derken saat neredeyse 13.00 oldu.

Neyse efendim. Uzman heyeti olarak Dory'nin başına gelindi. Görüntü maalesef pek hoş değildi. Tamiri mümkün gözükmüyordu. İçerisi de ciddi şekilde hasar görmüştü.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ömer , Dory 'nin yapım amacının küçükte olsa tekne yapmanın zor olmadığını, düşük bütçelerle de olsa denizde olunabileceğini gösterdiğini, ayrıca epoksi ve elyaf uygulamaları ile potansiyel tekne yapacakları tanıştırdığını, bu açıdan baktığında görevini başarı ile yerine getirdiğini anlattı.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Önce parçalayıp, atmayı düşündük. Ancak hiçbirimizin içi elvermedi. Geldiğimizde Dory 'i düzeltmiştik. Çay içerken beliren güneşte ısınmak isteyen bir kedinin Dory'nin üstünde kıvrılıp güneşlendiğini gördük. Sonuçta yanlış anlaşmaların önüne geçmek için GEKO isimini ve logosunu silip denizin kenarında bırakmayı daha uygun gördük.

Dory şimdi Kartal Koçtaş önünde , Hemen denizin kenarında kayaların üzerinde, kırık dökük haliyle bile yeni sahipleri kedilere
bir yuva olacak gibi görünüyor.

GEKO olarak kaldığı son gününde dahi gelen korsanların keyifli bir gün yaşamalarını sağladı.

Yolda tek başıma geri dönerken Ömer 'in söylediklerini düşündüm. Bence de Dory görevini en iyi şekilde tamamlamış oldu. İlk günden son güne kadar..

*

A. K.

« Yanıtla #1016 : Şubat 28, 2015, 22:43:01 »
Dory sayesinde güzel zaman geçirdik, herkese teşekkürler.
*

C. G.

« Yanıtla #1017 : Şubat 28, 2015, 22:47:45 »
 Üzerindeki yazıları alarak ve olduğu gibi sahile terk ederek doğru bir iş yapmışsınız.

GeKo Dory Ömerin de söylediği gibi görevini en iyi şekilde tamamlamış oldu. İlk günden son güne kadar..

*

Ö. K.

« Yanıtla #1018 : Şubat 28, 2015, 22:48:26 »
Sonrasında HakanE ve Cengo ile bol sohbetli, mutedil rüzgarlı birkaç saatlik bir seyirle günümüzü tamamladık biz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #1019 : Şubat 28, 2015, 22:50:27 »
Elinize saglik, iyi yapmissiniz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap