0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimlerinden düztaban bir tekne olduğu belli, bu sularda yüzemez.
Neyse kahvenin yanına bir şeyler geldi şükür.Hoş geldiniz Hakan korsan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .Terso tipleri seven dede Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Haydi onlara da özelden yazın, kendilerini uzun uzun tanıtmalarını ve resim eklemelerini isteyin bu uslupla.
Şimdi üye listesini gözden geçirdim de binlerce kişinin resmi yok. Siz de inceleyin. Olanların da çoğunun resmi uzaktan çekilmiş ve gözlüklü.
Ben üç beş konuda kendi görüşlerimi fikirlerimi yazdım diye mi bana sarıyorsunuz? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSiz işinize gelmeyen yazıları yazanları '' - gözünün üstünde kaşın var'' diye döve döve kaçırtırsınız, sonra kendi kendinize üç beş kişi yazışır şakalaşırsınız. Millet de kenardan seyreder. (Ara sıra yazan, yazım ve saygı kurallarına riayet eden bir kaç kişiyi tenzih ediyorum).
Şimdi bu yazdıklarım da sizin sinirlerinizi bozuyor sanırım, ama böyle.Neyapçaz, sınırlarımızı bilecezz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu foruma herkes gibi deniz ve yelkene olan sevgimden girdim
Resimlerinden düztaban bir tekne olduğu belli, bu sularda yüzemez. Her şeyi bilen ve tekme tokat tartışan korsanlar projeye başlarken bunu tartışıp araştıramadı mı? Asıl bu tartışma konusu olmalıydı. Bu sebeple olaya romantik yaklaşıp yeniden suya indirmeyi sakın düşünmeyin. Tamirden sonra ya Ankaralı korsanlara gönderin gölde kullansınlar, ya da karada (kapalı depoda) dursun derim (Sırf emeğe saygıdan).