0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dedemi hatırladım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapO da seloteybi kurtarıcı gibi görürdü. Damlayan vanayı falan önce bezle, sonra naylon poşetle, en üste de seloteyple sarardı.
Matt Damon da The Martian'da çatlayıp delinen başlığını onarmak için koli bandı kullandı. Bu bant çeşitleri her yerde işe yarıyor sanırım. Mars dahil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDedemi hatırladım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapO da seloteybi kurtarıcı gibi görürdü. Damlayan vanayı falan önce bezle, sonra naylon poşetle, en üste de seloteyple sarardı.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMatt Damon da The Martian'da çatlayıp delinen başlığını onarmak için koli bandı kullandı. Bu bant çeşitleri her yerde işe yarıyor sanırım. Mars dahil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDedemi hatırladım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapO da seloteybi kurtarıcı gibi görürdü. Damlayan vanayı falan önce bezle, sonra naylon poşetle, en üste de seloteyple sarardı.Yanlış hatırlamıyorsam Apollo 13 kazasında da (meşhur "Houston, we have a problem" repliği!) astronotlar ana modüldeki kartuşları iniş modülündeki cihazda kullanabilmek için bant kullanmışlardı.