0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet biraz kışlık tekne. Kokpitte 6 kişinin rahat yemek yemesi çift dümenli teknelerde mümkün oluyor ama orada da başka sorunlar çıkıyor.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap...Evet biraz kışlık tekne. Kokpitte 6 kişinin rahat yemek yemesi çift dümenli teknelerde mümkün oluyor ama orada da başka sorunlar çıkıyor.1- Kanepeler uyunamayacak kadar kısa oluyor, 2- Chart plotter masa altında ve ortada kalıyor. Okuması ve kullanması zor oluyor. Yere oturup rota yapmak gerekiyor.3- Gaz koluna çömelerek ulaşmak gerekiyor4- Kerteriz seyrinde alışık olmayanlar çapraz gidiyorYalan! Ekip'te tam chartplotterın önünde oturacak yer var. Gaz kolu sağ elinin altında. Havuzlukta ben bile yatabiliyorum...Ama gördüğüm en iyi tasarım o hani çok acayip bir tekne var ya, içerde koltuğu deviriyorsun atölye gibi bir yere giriyorsun falan... O teknenin hareketli dümen simidi vardı. Sağda, solda veya ortada kullanıyorsun. O iyiydi.
...Evet biraz kışlık tekne. Kokpitte 6 kişinin rahat yemek yemesi çift dümenli teknelerde mümkün oluyor ama orada da başka sorunlar çıkıyor.1- Kanepeler uyunamayacak kadar kısa oluyor, 2- Chart plotter masa altında ve ortada kalıyor. Okuması ve kullanması zor oluyor. Yere oturup rota yapmak gerekiyor.3- Gaz koluna çömelerek ulaşmak gerekiyor4- Kerteriz seyrinde alışık olmayanlar çapraz gidiyor
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapEvet biraz kışlık tekne. Kokpitte 6 kişinin rahat yemek yemesi çift dümenli teknelerde mümkün oluyor ama orada da başka sorunlar çıkıyor.Tek büyük dümen de tekne giriş/çıkışında iyi engel. Ben şanslıyım. Eski sahibi katlanır dümen yaptırmış. 39C alırsanız, buna bütçe ayırmanızı öneririm.
İskeleden kullanırken nerede kalıyor gaz kolu?
Motor değişmiş ama kuyruk değişmiş olabilir
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMotor değişmiş ama kuyruk değişmiş olabilirÇok felsefi geldi Hamdi Korsan. Anlamadım. Şehir falan da peşimizden gelecek mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSabit 3 kanatlı pervane olarak 39 Cruiser için 17x15 öneriyor. (40 HP için de 17x13)Evet Cem, teşekkür ederim, bu durumu açıklıyor sanırım.Teknede 40 HP için takılmış pervane var ise pervanenin hatvesi 15 yerine 13 olduğu için 7.5 yerine 6.5 gider zaten. 13/15 x 7.5 dm = 6.5 dmŞanzıman da değişmemiş olabilir ama çevrim oranları nerede ise ayni sayılır.
Sabit 3 kanatlı pervane olarak 39 Cruiser için 17x15 öneriyor. (40 HP için de 17x13)